2777
2789

من تولد پسرم تو مرداده حالا اگه کرونا وضعش بهتر شد که خانوادگی میگیرم وگرنه خودم و همسرم و پسرم تو خونه میگیریم میشه ایده های جالب تولد هایی که دیدید یا گرفتید برا بچه ها به من بگید بچم تولد یکسالگیشه تا ۵ تومن هم میتونم هزینه کنم میخام خیلی خوب بشه.ممنون میشم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

عزیرم دیگه ایده نمیخواد 5میلیون داری برو هرچی میخوای بخر ایده برا اینایی که میخوان با هزینه کم یه چیز شیک درست کنن

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

تولد منم مرداده واسه منم میگیری؟😢

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم دیگه ایده نمیخواد 5میلیون داری برو هرچی میخوای بخر ایده برا اینایی که میخوان با هزینه کم یه چی ...

خوب همین میخام ببینم چجوری عالی بشه والا من اصلا گاهی خیلی بدسلیقه میشم اینجا دیدم بعضی چقدر چیزهای خوبی میگن.میخام از سلیقه ها و ایده های جالب استفا ه کنم

گل و بادکنک هیلیومی که رنگاش به هم بیاد مثلا ابی کمرنگ و پر رنگ و سفید( حالا هر رنگی خودتون میپسندین) تو عکس خیلی خوشگل میشه، اگه بادکنکا ابی و سفیده، کیکم یه جوری باشه که به اونا بیاد رنگش ،

با نمد میتونی واسه پسرت یه تاج کوچولو درست کنی وقت عکس رو سرش باشه 

یا میتونی خودمونی یه کیک ساده بگیری ،به جاش برین اتلیه خفن عکس و کلیپ بگیرن ازتون یادگاری هم میمونه واستون

خوب همین میخام ببینم چجوری عالی بشه والا من اصلا گاهی خیلی بدسلیقه میشم اینجا دیدم بعضی چقدر چیزهای ...

بادکنک ارایی و تم حتما داشته باش.لباس تم یا حداقل رنگ تم داسته باشین همتون.از خوراکیهای رنگارنگ برا بچه ها غافل نشو ظرفایی بگیر یا خودت درست کن که توش پر خوراکی رنگی باشه .میوه مناسب تمداشته باش.ژله تک نفره یا طبقاتی یا رولتی درست کن.سرو غذاتون نمیدونم چه جوریه اگه میتونی میز سرو بچین.فینگرفود کنار غذا داشته باش

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

چندتا مهمون داری.چه غذایی میخوای بدی.به نظرم اون هزینه رو برای بچه ت بکن .البته بازم بستگی به اقوام و کلاس خانوادگیتون داره که چقد اهل ریخت و پاش باشن

به نظرم اتلیه رفتن بهترین کاره چون پسرت ۱سالشه چیزی از جشن و مهمونی متوجه نمیشه شاید حتی از شلوغی و جمعیت و سر وصدا کلافه هم بشه 

اما اتلیه برین یکم بزرگتر شد فیلمو عکسشو نگاه کنه کیف میکنه

جشن  رو بزارین واسه حداقل ۳ سالگیش که ذوق کنه

گل و بادکنک هیلیومی که رنگاش به هم بیاد مثلا ابی کمرنگ و پر رنگ و سفید( حالا هر رنگی خودتون میپسندین ...

خیلی ممنونم ❤

چندتا مهمون داری.چه غذایی میخوای بدی.به نظرم اون هزینه رو برای بچه ت بکن .البته بازم بستگی به اقوام ...

اگه کرونا نباشه ۵۰ تا حالا یکم بیشتر شوهرم میگه چند نوع ساندویج بدیم و ۲ نوع هم غذا نمیدونم خوبه به نظرتون 

بادکنک ارایی و تم حتما داشته باش.لباس تم یا حداقل رنگ تم داسته باشین همتون.از خوراکیهای رنگارنگ برا ...

❤❤❤

به نظرم اتلیه رفتن بهترین کاره چون پسرت ۱سالشه چیزی از جشن و مهمونی متوجه نمیشه شاید حتی از شلوغی و ...

آتلیه هم میبرم گفتم یه جشنی باشه بچه ها رو ببینه بیشتر البته اگه کرونا بذاره

اگه کرونا نباشه ۵۰ تا حالا یکم بیشتر شوهرم میگه چند نوع ساندویج بدیم و ۲ نوع هم غذا نمیدونم خوبه به ...

نه یا غذا چند مدل و سالاد .یا ساندویچ و سالاد الویه .فینگر فود غذا و ساندویچ جالب نیست مخصوصا اگه برنجی باشه

میخوای سلف باشه پذیراییت یا نه