2777
2789

سلام دوستای خوبم..من اولین باره موم عربی گرفتم دیشب...

یکی از آشناهامون درست میکنه...دیشب که تازه آورده بود برام خوب بود..یکم نرم..اما الان سفت سفت شده..یعنی خراب شده؟چیکارش کنم؟راهی نداره نرم بشه؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
مال من جای سرد باشه سفت میشه توی هوای آزاد ومحیط عادی نرم میشه

راضی هستین 

من خواهر بزرگم گیر داده ضمغ عربی بگیر برام 

گفتم حتما الکیه

میشه بگی مارک خاصی داره و از کجا باید تهیه کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من جای سرد باشه سفت میشه توی هوای آزاد ومحیط عادی نرم میشه

آره زیر کولر بود...یعنی به نظرت بزارمش زیرآفتاب؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
راضی هستین  من خواهر بزرگم گیر داده ضمغ عربی بگیر برام  گفتم حتما الکیه میشه بگی مارک خ ...

من از عطاری خریدم بهش میگن موم آدامسی با چوب بستنی میمالم روی پوستم خلاف جهت رویش مو بعد با همون چوب بستنی میزنم روش و بلندش میکنم در جهت رویش مو 

من که میزدم خوب بود الان فقط زیربغلمو میزنم چون میترسم درد روی نینیم اثر بد بذاره

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره