2777
2789
عنوان

اونایی ک دوقلو دارید میشه ی لحظه بیاید....لطفاااا🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 49 پست
بلههههه لتروزول خودم😂✋.اون دردا هم طبیعیه بنده هم داشتم به حدی که فک میکردم دیگه بچه داره میگیره😂ا ...

ایشالا ک بارداری گلم 

خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پونزده درصد باعث دوقلوهایی میشه، بیچاره خواهر من جز این دونزده درصد بود الان بچه هاش نه سالشونه هنوز ...

ولی ب نظرم اگه بچه هاسالم ب دنیا بیان دوقلویی واقعا ارزشش رو داره

ن گلم سرخود دارو نمیخورم  اما قراره برم دکتر واسه دوقلویی از طرفی دیوونه وار دوقلو دوس دارم و ...

از من گفتن 

فقط پولت هدر میدی دوقلو زایی درصد بالایش ارثی هست .نه دارو و درمان هردکتری هم بگه میشه باور نکن .چون منم زمانی میخواستم وخیلی تحقیق کردم و تصمیم گرفتم خدا هرچی صلاح میدونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بیبی جون هم منفیه البته باادرار شب میزنم به جا صبح🤭

آمپول هم زده بودی شما؟ من ندارم آمپول 

شوهرتون از اسپرم داده؟ شوهر من هنوز نداده اگه تا ماه بعد باردار نشم باید از بده 

تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم 😢😭 دعا کنید برام 

واااااقعااااا😢از کجا میگی؟من یه دوره مصرف کردم ولی خودسر نه دکترم نوشته بود البته قبلش هم ازمایش خا ...

انوشالله هیچی نشده و نمیشه اکثرا برای پسرزایی بعضی ها میخورن ولی از ضرراش خبرندارن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
از من گفتن  فقط پولت هدر میدی دوقلو زایی درصد بالایش ارثی هست .نه دارو و درمان هردکتری هم بگه ...

من ارث هم دارم 

ولی بازم خیلی ممنونم ک راهنماییم کردی گلم 

مرسی ک وقت گذاشتی

ولی ب نظرم اگه بچه هاسالم ب دنیا بیان دوقلویی واقعا ارزشش رو داره

سالمن خدارو شکر ولی خواهرم بنده خدا توی این وضع دیکته میگه یکی شون نمینویسه میگه واسه من باید جدا بگی ،،،، یعنی دوبار از هرخط باید بگه😅همه چیزهاشون باید عین هم باشه ‌گرمه جنگ میشه که هیچ افسردگی میگیرن که لابد مامان منو دوس نداره اجیمو دوس داره ، بیچاره خواهرم مدام باید حواسش باشه و اینم بگم خواهرم پوست شکمم ناجور ترک خورده اصلا غیرقابله وصفه

ن گلم سرخود دارو نمیخورم  اما قراره برم دکتر واسه دوقلویی از طرفی دیوونه وار دوقلو دوس دارم و ...

در ضمن اینم بگم یکیشون که میخوابید از گریه اون یکی بیدار می‌شد همپای اون قیامت بدل میکرد😂 

سالمن خدارو شکر ولی خواهرم بنده خدا توی این وضع دیکته میگه یکی شون نمینویسه میگه واسه من باید جدا بگ ...

جنسیتشون چیه؟چندهفته ب دنیا اومدن؟