ن گلم سرخود دارو نمیخورم اما قراره برم دکتر واسه دوقلویی از طرفی دیوونه وار دوقلو دوس دارم و ...
از من گفتن
فقط پولت هدر میدی دوقلو زایی درصد بالایش ارثی هست .نه دارو و درمان هردکتری هم بگه میشه باور نکن .چون منم زمانی میخواستم وخیلی تحقیق کردم و تصمیم گرفتم خدا هرچی صلاح میدونه
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
واااااقعااااا😢از کجا میگی؟من یه دوره مصرف کردم ولی خودسر نه دکترم نوشته بود البته قبلش هم ازمایش خا ...
انوشالله هیچی نشده و نمیشه اکثرا برای پسرزایی بعضی ها میخورن ولی از ضرراش خبرندارن
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ولی ب نظرم اگه بچه هاسالم ب دنیا بیان دوقلویی واقعا ارزشش رو داره
سالمن خدارو شکر ولی خواهرم بنده خدا توی این وضع دیکته میگه یکی شون نمینویسه میگه واسه من باید جدا بگی ،،،، یعنی دوبار از هرخط باید بگه😅همه چیزهاشون باید عین هم باشه گرمه جنگ میشه که هیچ افسردگی میگیرن که لابد مامان منو دوس نداره اجیمو دوس داره ، بیچاره خواهرم مدام باید حواسش باشه و اینم بگم خواهرم پوست شکمم ناجور ترک خورده اصلا غیرقابله وصفه