2777
2789
عنوان

اونایی ک دوقلو دارید میشه ی لحظه بیاید....لطفاااا🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 49 پست

من دو قلو دارم.ارثی و طبیعی.

بارداری دوقلویی آنقدر سخته ک فقط خدا میدونه.بعدشم کلا آرامش از زندگیت میره مگر اینکه چند نفر باشن ک شبانه روز کمکت کنن یا پرستار بگیری.وگرنه چهار پنج سال زندگی نداری.

من ک اصلا توصیه نمیکنم.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری دوقلویی باید فقط خدادای باشه تمام  واقعا اگه بدونی با دست خودت دوقلو باردار بشی چه ...

اره واقعا خواهر من خیلی اذیت شد البته قرص خورد که زودتر باردار بشه ولی مثل اینکه کلوموفین باعث دوقلوهایی میشه ، نمیدونستم بنده خدا، پدرام دراومد تا زایمان ، یعنی مامان من که چهاربار زایید میگفت اینهمه اذیت نشدم

لتروزل برا پسر دار شدن میدن  کلوموفین دختر درسته ؟؟؟ یا ربطی ب جنسیت نداره

نمیدونم من اصلا جنسیت برام مهم نیست سالم باشه هرچی باشه 

باردار نمی‌شدم دکتر لتروزول داد بخورم 

چرا آخه؟

برو گوگل سرچ کن خیلی ریسکی هست .خدا بده که هیچی باید اون ریسک هارو تحمل کنی و اگه خودت با دستوخودت دوقلو باردار بشی خدای نکرده خدایی نکرده اگه یه چیزی شد تا اخر عمرت عذاب میکشی .خاله های من دوقلو هستن یکیش تو شکم مامانش زده پاهای خواهرش کج کرده .خالم باکلی عمل و دکتر .الان بازم پاهاش کج و خیلی هم مشخص میشه .طفلی مجبوره همیشه شلوار پارچه ای راسته یا دم پا بپوشه 

خودشم منم یه زمانی میخواستم خیلی تحقیق کردم دوقلو باردار شدن خیلی راحت نیست مطمئنش ای بی اف که چنددددد میلیون خرج داره .پسدایی هامم دوقلو هستن .کلا تا ۶ ماهگی بستری بودن ضعیف و بیمار بودن .خیلی سخته دوقلویی .

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
من رفته بودم برا سونو فولیکول دکتر گف یه ۴ قلو ترتیبشو میدی این ماه😂😂😂

واییی😳😂 لتروزول خوردی شماهم؟ 

من الان روز 12 پری ام خیلی زیر دلم درد میکنه شبیه درد پریوده😖 تاحالا اینجوری نبودم طبیعیه؟ 

اره واقعا خواهر من خیلی اذیت شد البته قرص خورد که زودتر باردار بشه ولی مثل اینکه کلوموفین باعث دوقلو ...

بله درسته .حالا خطرات بارداری به کنار برای بچه ها هم میتونه مشکل باشه .

استارتر اصلا کلوموفین نخوری ها شاید اطلاعت کم باشه رگ های مغزی رو میترکونه .اونو پزشک ها تجویز میکنن اونم چندتا دونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
واییی😳😂 لتروزول خوردی شماهم؟  من الان روز 12 پری ام خیلی زیر دلم درد میکنه شبیه درد پریوده😖 ...

بلههههه لتروزول خودم😂✋.اون دردا هم طبیعیه بنده هم داشتم به حدی که فک میکردم دیگه بچه داره میگیره😂الان روزای موعدمه دریغ از یه درد فقط یکم سینه هام حساس شده

بله درسته .حالا خطرات بارداری به کنار برای بچه ها هم میتونه مشکل باشه . استارتر اصلا کلوموفین نخوری ...

ن گلم سرخود دارو نمیخورم 

اما قراره برم دکتر واسه دوقلویی

از طرفی دیوونه وار دوقلو دوس دارم و از طرفی از بارداریش میترسم 

خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت💟
بله درسته .حالا خطرات بارداری به کنار برای بچه ها هم میتونه مشکل باشه . استارتر اصلا کلوموفین نخوری ...

واااااقعااااا😢از کجا میگی؟من یه دوره مصرف کردم ولی خودسر نه دکترم نوشته بود البته قبلش هم ازمایش خاصی انجام نداده بودم

با لتروزول امکان دوقلو شدن هست؟  من این ماه دکتر داد بخورم برای بارداری ولی دوقلو نمیخام

پونزده درصد باعث دوقلوهایی میشه، بیچاره خواهر من جز این دونزده درصد بود الان بچه هاش نه سالشونه هنوزم داره عذاب میکشه😩