2777
2789

میشه بگید چجوری دوقلو باردارشدید؟ با دارو یا بدون دارو؟اگه با دارو چ دارویی و چ مدت؟ 

راجب بارداری دوقلو هم بگید ک  آیا خیلی سخته؟

خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من کاملا ناخواسته بعد از ۱۱ سال با قرص جلوگیری باردار شد😀

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بارداری دوقلویی باید فقط خدادای باشه تمام 

واقعا اگه بدونی با دست خودت دوقلو باردار بشی چه سختیایی داره اصلا فکر هم نمیکنی اصلا امکان داریه یکیش ناقص هم بشه من دیدم .اصلا با هیچی دارو و دکتری دوقلو باردار نشو و هزینه نکن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
دوقلو شد؟ 

اره دوتا پسر خوشکل و سالم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

من یه مادرم که دوقلو دارم ولی حال ندارم توضیح بدم😁

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ای جانم😍 خدا حفظشون کنه 

مرسی گلم