2777
2789
عنوان

کیا سریال بچه های نسبتا بد رو دیده

690 بازدید | 34 پست

اقا من هروقت این سریال رو میبینم دلم میگیره یاد خدا بیامرز علی طباطبایی میفتم هروقت تو فیلم میبینمش گریم میگیره😭

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

آره خدا رحمتش کنه خیلی جوون بود پدرشم بعدش طاقت نیورد رفت پیشش😔

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر دلم برا باباش میسوخت البته راستش من بعد مرگش تو این سریال دیدمش قبلش نمیشناختم تازه ازش خوشم اومد هم بازیش هم خودش که رفتم گوگل دیدم نوشته که مرده به خدا اینقد شوک شدم باورم نمیشد همینجوری اشک ریختم بیچاره مامانشچی میکشه که عزیز دردونش رو از دست داده😢

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
واااای دقیقا منم مثله تو  هر موقع سریال رو میبینم 😔😔😔یادش گرامی

اره روحش شاد💔

آره خدا رحمتش کنه خیلی جوون بود پدرشم بعدش طاقت نیورد رفت پیشش😔

دقیقا منم همینو میگفتم😕

دقیقا منم همینو میگفتم😕

آره بنده خدا همین یه پسرو داشت خیلی دلم سوخت واسش

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
آره بنده خدا همین یه پسرو داشت خیلی دلم سوخت واسش

اقا من نمیدونم ولی شنیدم نامزد داشته در واقع رسمی نه ولی همو دوست داشتن صحت داره این؟

اقا من نمیدونم ولی شنیدم نامزد داشته در واقع رسمی نه ولی همو دوست داشتن صحت داره این؟

نمیدونم والا یادم نمیاد 

از کی میشناسی مگه

قبل از این سربالش سریالای دیگشم دیده بودم این سریالم پدرش تهیه کنندش بود زمان فوتشم یادمه

رهی😢😢😢😢😢😢

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

من تازگیا سریال خوب بد زشت رو میبینم جالبه البته فقط نقش بهاره رهنما یکمی زیادی غلیظه مهربونه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊