امروز ظهر شوهرم بهم گف منو در سطح خودش نمیبینه امشب نشستم قشنگ باهاش حرف زدم گفم اگ واقعا پشیمونه میتونیم جدا شیم توافقی هیچی هم ازش نمیخام عصبانی شد میگه شوخی کردم اخه بار اولش نیس همیشه بهم طعنه میزنه ک از من سر تره به نظر شما من اشتب کردم بهش گفم جداشیم الان بامن او قیافس،بخدا دیگه خسته شدم هیچ دلخوشی تو زندگیم ندارم...
خوب گفتی ولی دیگه تکرارش نکن که فکر نکنه میتونه راحت ولت کنه بره سراغ یکی دیگه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
از نظر قیافه سر تره وگرنه وضع مالیش ک صفره...ولی دست من نیس اطرافیان خیلی بهش بها دادن ک خوشگلی امشب بهش گفم اصلا به نظر من ک سر نیسی ولی اگ فک میکنی پشیمونی و بهتر گیرت میاد جداشیم
شانس ندارم شوهرم خوشکل نیست ولی جذابه به خاطر زبونش ورفتارش کل زنا دنبالشن فقط جرات من نمیکنه پدرش ر ...
ن بهتر خب بگو با زبونت داری گول میزنی ولی بدون کسی بخاطر قیافه نگاهت نمیکنه عکس شو ای کاش می فرستادی می دیدم بعدشم چراغ سبز خودش نشون میده و گرنه زبون اینقدر هم تاثیر نداره