2777
2789
عنوان

سوال شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتی ولی دیگه تکرارش نکن که فکر نکنه میتونه راحت ولت کنه بره سراغ یکی دیگه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بگوگفتن بعضی حرفاشوخی نیس.خوشت میادمنم بگم درحدمن نیستی ولیاقت منونداری بعدش بگم شوخیه؟خجالت نمیکشی؟چراباعث میشی پرده احترام بینمون ازبین بره؟

ب بعضی ها حتی نباید ری د.برنزه میشن فردابرات قیافه میگیرن  

از نظر قیافه سر تره وگرنه وضع مالیش ک صفره...ولی دست من نیس اطرافیان خیلی بهش بها دادن ک خوشگلی امشب بهش گفم اصلا به نظر من ک سر نیسی ولی اگ فک میکنی پشیمونی و بهتر گیرت میاد جداشیم

ما خار داریم نزدیک نشوید✋
عزیزم ممکنه این حرفاش الان شوخی باشه ولی اگه بخواد تکرار کنه کم کم خودشم باورش میشه و بعدش ممکنه به ...

میگم ک بار اولش نیس بخدا خسته شدم از این ک همش تو سرم میزنه...همش عکساشو میزاره پستای اینستاگرامش همش همه بهش میگن چقد خوشگلی شبیه یوسف پیامبری🤨😐

ما خار داریم نزدیک نشوید✋
حالا نه ی چند وقت دیگه بگو مثلا کی ب تو محل میده بگو من.فقط گول خوردم شدم زن تو البته زیاد نه یکبار ...

شانس ندارم شوهرم خوشکل نیست ولی جذابه به خاطر زبونش ورفتارش کل زنا دنبالشن فقط جرات من نمیکنه پدرش رو در اوردم 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
شانس ندارم شوهرم خوشکل نیست ولی جذابه به خاطر زبونش ورفتارش کل زنا دنبالشن فقط جرات من نمیکنه پدرش ر ...

ن بهتر خب بگو با زبونت داری گول میزنی ولی بدون کسی بخاطر قیافه نگاهت نمیکنه عکس شو ای کاش می فرستادی می دیدم بعدشم چراغ سبز خودش نشون میده و گرنه زبون اینقدر هم تاثیر نداره 

میگم ک بار اولش نیس بخدا خسته شدم از این ک همش تو سرم میزنه...همش عکساشو میزاره پستای اینستاگرامش هم ...

من شوهرم تلگرام نصب کرد ده روز باهاش قهرکردم حذف کرد ولی خودم هم تلگرام دارم اینستا دارم هیچ کدوممشون هم نمیرم😂😂😂

ن بهتر خب بگو با زبونت داری گول میزنی ولی بدون کسی بخاطر قیافه نگاهت نمیکنه عکس شو ای کاش می فرستادی ...

نه خب اون خطا نمیره برا من وبچه هام کم نگذاشته عشقش روبهم ثابت کرده