2777
2789
عنوان

کساییکه از عشقشون دورن و برای ازدواجشون موانع وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 57 پست
مرسی عزیزدلم الهی خدا قبول کنه دعاتو💔 ایشالا همه مشکلات حل بشه کلی خوشبختی و ارامش داشته باشی کنار ...

فداتشم😔🌹

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
دوریم اما بهم رسیدیم منتها کرونا تموم برنامه های عروسیمون بهم ریخت 😔 خیلی دلم گرفته برای منم دعا کن ...

خوشبحالت عزیزم کرونا هم بلخره تموم میشه مهم اینه که بهم رسیدین قلبتون ارومه ایشالا خیلی خوشبخت باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت عزیزم کرونا هم بلخره تموم میشه مهم اینه که بهم رسیدین قلبتون ارومه ایشالا خیلی خوشبخت باشین

ممنونم لطف دارید،  آخه دو سال عقدیم منم کلی آرزو داشتم واسه عروسیم بخدا کلی پشت سر خودم و همسرم حرف بود که اینا طلاق میگیرن اینا مشکل دارن که دو سال عقدن درصورتی که فقط و فقط بخاطر ساخت خونه و تحصیلمون یکم صبر کردیم الانم که اینطوری شده انقدر خوشحالن که عروسیم ممکن بهم بخوره از طرفی هم همسرم و خانوادش هم خیلی راضی نیستن صبر کنیم 😔😔😔

برا همه تون بهترینارو کنار عشقتون میخام دوستان❤ دعا کنید کرونا تموم شه همه برنامه های عقدمونو بهم ر ...

مرسی مهربون همینکه بهم رسیدین کلی خوشبحالت دیگه خیالت راحته بلخره عقدم میکنین. ایشالا هرچی زودتر عقد کنین کلی خوشبخت باشین

چقد راهتون دوره؟

۳۰۰،۴۰۰کیلومتر. عزیزم من با این فاصله مشکلی ندارم ما ناراحتیمون ازینه که ازدواجمون جور نشده وگرنه اگه خانواده موافق بودنو مطمعن بودیم همه چی اوکیه خیالم راحت بود که بلخره بهم میرسیم این فاصله ها که چیزی نیست... برامون دعا کنین لطفا😔😔

مرسی مهربون همینکه بهم رسیدین کلی خوشبحالت دیگه خیالت راحته بلخره عقدم میکنین. ایشالا هرچی زودتر عقد ...

مرسی عزیزدلم ما دوست نبودیم ۹ماهه نامزدیم ۳بارتاحالا عقدمون لغو شده 

انشالله با عشقت روزای قشنگ قبل عقدو تجربه کنی اونموقع اس ک میفهمی تا وقتی صیغه عقد خونده نشه خیالت راحت نمیشه ک برا همیشه مال همدیگه اید

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
همه توکلم به خودشه ایشالا همه چی درس بشه و معجزه بشه... هرچند بنده قابلی نیستم.. ممنونم ازت

همه ی بنده ها برای خدا با ارزشن حتی اونی که کافره..معجزه یعنی خودتون..باورداشته باشید خدا بهترینا رو براتون رقم میزنه..موفق باشید

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...
ممنونم لطف دارید،  آخه دو سال عقدیم منم کلی آرزو داشتم واسه عروسیم بخدا کلی پشت سر خودم و همسرم ...

عزیزم خب حالا یه جشن خودمونی بگیرین واجبه مهمونی بزرگ بگیرین؟ یه مراسم خصوصی بگیرین فقط خانوادتون باشن که خیالتون راحت شه تا این کرونا تمومشه