2777
2789
عنوان

کساییکه از عشقشون دورن و برای ازدواجشون موانع وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب حالا یه جشن خودمونی بگیرین واجبه مهمونی بزرگ بگیرین؟ یه مراسم خصوصی بگیرین فقط خانوادتون با ...

آخه خودمونیمون هیچی نشه ۱۰۰ نفر میشیم همسرم اینا خیلی پر جمعیتن خواهر و برادراش زیاده اون به کنار میخوان بگن فلانیم بگیم ناراحت میشه حالا این یکیم بگیم خیلی خانواده تعارفی هستن و باید همه رو از خودشون راضی نگهدارن بدبختی من یکی دوتا نیست که 

عروسیم که بگیرم قرار نیست کلی مهمون دعوت کنم سر هم مهمونامون حساب کنیم ۲۰۰ نفر میشن

آخه خودمونیمون هیچی نشه ۱۰۰ نفر میشیم همسرم اینا خیلی پر جمعیتن خواهر و برادراش زیاده اون به کنار می ...

عزیزم غصه نخور ایشالا یه راهی براتون پیدا شه ولی من اگه جات بودم عقد محضری میکردم خیالم راحت شه واسه جشن و اینا هم بعد کرونا تصمیم میگیرفتم. حالا بازم تصمیم با خودتونه ایشالا خیلی خوشبخت بشی برای منم دعا کنین بهم برسیم سر عقدت منو یادکن..

عزیزم غصه نخور ایشالا یه راهی براتون پیدا شه ولی من اگه جات بودم عقد محضری میکردم خیالم راحت شه واسه ...

عزیزمی توکل به خدا شما هم خیلی برام دعا کن، عزیز جان ما دو سال عقد کردیم منتها عروسیمون عقب افتاده و من تهرانم همسرم شهرستان ، عقدمون که محضری و مختصر برگزار شد به امید عروسی😔

چشم عزیزم لایق باشم حتما حتما دعا میکنم ان شاء الله به حق این روزا به مراد دلت برسی

عزیزمی توکل به خدا شما هم خیلی برام دعا کن، عزیز جان ما دو سال عقد کردیم منتها عروسیمون عقب افتاده و ...

اها فک کردم شما هم عقد نکردین. ایشالا هرچه زودتر برید سر خونه زندگیتون پر از عشق و ارامش. مرسی گلم ایشالا با دعای شماا

اها فک کردم شما هم عقد نکردین. ایشالا هرچه زودتر برید سر خونه زندگیتون پر از عشق و ارامش. مرسی گلم ا ...

قربونت عزیز دلم، شما هم غصه نخور بخدا سه شب احیا رو برای تموم جوان ها دعا کردم همه عاقبت بخیر بشن و به آرزوهاشون برسن البته اگه لایق باشم و خدا صدام شنیده باشه