2777
2789
عنوان

موقع مبارک اذان

122 بازدید | 20 پست

خدایا مارو ببخش

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

دیشب حاج شیخ حسین انصاریان

حرف خوبی زد

گفت خدایا

به محرومیت در ماه رمضونت

صبر کردیم

این تنبیه بزرگی بود

دیگه با محرومیت به ماه محرمت

نمیتونیم صبر کنیم

مارو با حسینت تنبیه نکن 😭

این حرفش خیلی درد داشت

خدایا ما نمیتونیم از حسین جدا بشیم

هرکاری با ما میکنی عیبی نداره

هر بلائی سرمون میاری مختاری

خدایا حسین و محرم حسینت رو

از ما نگیر

مارو از امام حسین علیه السلام جدا نکن الهی امین

داغ برگزاری روضه برا شهادت مولا

به جگرمون نشست

ما رو با روضه های ارباب و علمدار ...

امتحان نکن

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا ما رو ببخش

عزیزدل هر جا هستید در این لحظه برای همه دعا کنیم .

ان شاالله در میان ما عزیز دلشکسته ایی هست که دعایش اجابت شود 💜💙🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهااا ی سوال دارم کسی میتونه جوابمو بده؟؟

کدومتون از حضرت علی حاجت گرفتین؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
زیاد بودن کسانی ک حاجت گرفته امیرالمونین هستن

حاجتم معجزه لازمه😔

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
من هربار اسمشو اوردم گره از کارم باز شده

میخوام ی ختمی چیزی براشون بردازم ب نیت حاجتم حاجتمم معجزه میخواد واقعا اما نمیدونم  چ ختمی باید بردارم

میخوام ی ختمی چیزی براشون بردازم ب نیت حاجتم حاجتمم معجزه میخواد واقعا اما نمیدونم  چ ختمی باید ...

تو نی نی سایت سرچ کن ختم۱۲ هزار یاعلی برای حاجت روایی

فک کنم خیلی اونایی ک انجام دادن حاجت گرفتن

میخوام ی ختمی چیزی براشون بردازم ب نیت حاجتم حاجتمم معجزه میخواد واقعا اما نمیدونم  چ ختمی باید ...

من معجزه دیدم.اینقدر بهشون ارادت خاصی دارم که به عشقشون اگه بچم پسر شد اسمشو میذارم علی

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچها تورو خدا برامنم دعا کنید.پرستار بچه خوب گیرم نمیاد خیلی تو فکر دخترم هستم.خدا به حق این ماه عزیز همگی حاجت روا شیم  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
تو نی نی سایت سرچ کن ختم۱۲ هزار یاعلی برای حاجت روایی فک کنم خیلی اونایی ک انجام دادن حاجت گرفتن

اره عزیزم دیروز ۱۲۰۰۰تا رو گفتم