2777
2789
الان چنده؟!...یه طبقه دو طبقه؟!...معمولی؟!... آخه دیجیتالی هشت تومن به بالاس گرونه؟! من معمولی بخرم بازم دزد میزنه به نظرتون؟! خسته شدم.از کمد و نا امنی دسته چک و مدارک دیگه. دلار و اینا هم نداریم..... خخخخخ.فقیر فقرا به حساب میاییم....هیییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این معمولی ها که وانتی ها میفروشن حدود 300-200 به بالا داره البته به راحتی قابل باز شدن یا منهدم شدنه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
این معمولی ها که وانتی ها میفروشن حدود 300-200 به بالا داره البته به راحتی قابل باز شدن یا منهدم شد ...

اره بابا این وانتیا ک اصلا بدرد نمیخوره

گاوصندوق فقط باید جنس وب بخری وگرنه نخری بهتره _ ما آرکا خریدیم،البته خونه بابام،خونه خودمونم برم حتما میخرم وگرنه همش باید استرس گم شدن طلاهاومدارکم باشم

بزارین ببینم اگ سایتشون یا شمارشون پیدا کردم میفرستم براتون،چون ماواقعا راضیم،یبارم بابام رمزو یادش شد، نیرو فرستادن 

نعمت هایتان را بشمارید :)))))

گاوصندوق خوب و مطمئن اگر میخواید از برند سدید بگیرید. گاوصندوق هاش هم خیلی شیک و مدرن هستش هم خیلی موارد امنیتی توش رعایت شده. خواستید مدل و قیمتهاش رو هم ببینید برید داخل سایتش.