2777
2789
عنوان

خواهرم یکی شون رفت کانادا ناراحتم

353 بازدید | 18 پست

خواهرم با دوتا بچه اش رفت

سه هفته کانادا رفتن

میخواست قبل دبیرستان بچه ها شون اونجا باشن

هم بچه هاش پسرن 

بمونه میخورن به سربازی 

خیلی مشکل ایجاد میشه

یکی دیگه خواهرم خونه دبی خریده

از اون طریق ویزا گرفته 

باز اون می‌ره میاد 

خیلی ناراحتم

خودمم دارم مهاجرت میکنم

حس میکنم خانواده ام از هم پاشید

هیچ وقت قرار نیست دیگه دورهم جمع بشیم

مامانم خیلی گریه می‌کنه

بابام و مامانم همه درآمد و کار و املاکش این جاست 

نمیشه بیان

خیلی حالشون بده مخصوصا که منم دارم میرم 

انقدر تو شوکم سه هفته است 

بعد سه هفته ترکید بغض ام .

من اصلا آدم وابسته ای نبودم. فکر نمی‌کردم انقدر حالم بد بشه😭

ایشالا همتون موفق باشید عزیزم ❤️

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه همینه ادما هرکی میره دنبال ارزوهاش 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

به امید خدا که بازم جمع میشین.

این راه بهتره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

وای عزیزم:(

من کلا تک فرزندم ولی خوب به همین دلیل ارتباطم با دخترخالم و پسرخاله و دایی و دوستام بیشتر بوده

اول از همه رفتن دوستام رو دیدم ولی وقتی دخترخالم رفت خیلی حس بدی داشتم هنوز نرفته دلم براش تنگ شده بود دیگه الان مادر و پدرش هم داره میبره پسر داییم هم داره کاراش رو ردیف میکنه برای رفتن یکی دیگه از خاله هام هم در حال اقدامن برا رفتن:(

به قول شما انقدر همه کشور های مختلف رفتن شاید نشه به راحتی پیش هم جمع شد

ولی فیلمای قبلا رو نگاه میکنم واقعا دلم میگیره خیلی  خوب بود دورهمی هامون همش بزن و برقص بود:)

یجورایی درکتون میکنم البته قطعا خواهر خیلی نزدیک تره به ادم

ایشالله همتون شاد و خوشبخت باشین و به هر چی میخواین برسین