2777
2789
عنوان

همراه برای زایمان سزارین چطوریه؟

354 بازدید | 39 پست

سلام دوستان خوبم. میشه لطفا بهم بگید که یک همراه برای خانم سزارین شده باید چه کارهایی انجام بده؟ خودم طبیعی زایمان کردم اصلا هیچی از مراقبت های سزارین توی بیمارستان نمیدونم. متشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خواهرشوهرم پیشم بود حتی اومدتوی دسشویی نواربهداشتیمم عوض کرد بنده خدا کاری که مامان خودمم حا ...

وای نه .... واقعا؟ وقتی نمیتونه حرکت کنه مادر ، نظافتش رو خدمه میاد، منظورم عوض کردن پد و اینجور کارهاست

عزیزم برای شما اینجوری بوده  خودم و اطرافیان هر کسی رفتیم همراه لازمم نبود همه کار برامون میکر ...

پس نتیجه میگیریم که هر بیمارستانی خدماتی که میدن با هم فرق میکنه

هیچی اگه خصوصی باشه که همراه اصلا اضافی  اگه دولتی باشه همه کار به عهده همراهه

ما خصوصی بودیم ولی وقتی مادر و آوردن تو اتاق خودش تمام کارای بچه و مادر با همراه بود دیگه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ببخشید یه سوال شما که طبیعی زایمان کردی چند روز بعد زایمان می تونستی خودت کارهای بچه و خونه رو تنهای ...

شاید باورت نشه ولی از همون لحظه که وارد بخش شدم میتونستم کارهای خودم رو انجام بدم و نیازی به همراه نبود ولی مامانم پیشم بود کلا از نظر جسمی مشکلی نیست ولی خوب کسی پیش آدم باشه خوبه، آدم میتونه یه کم بیشتر استراحت کنه ولی اگر هم کسی نباشه ، خودش میتونه از پس کارهاش بر بیاد