2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4378498/خآنووووووووووووووووووووووووومای-گل-یه-لحظه-بیاین

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بتا بالا بره که ینی پوچ نیست

خارج رحمی هم به این زودی مشخص نمیشه. خیلی کم پیش میاد

برو حالش رو ببر بابا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو هفته ششم هستم. ینی از اولین روز پریودی ماه قبل . بازم زوده؟

ینی دو هفته هست که پریودتون عقب افتاده؟

معمولا بین هفته ۷ و ۸ میرن سونو که هم داخل رحم بودن هم کیسه جنین دیده بشه هم قلبش

بیخودی استرس اضافی ندین ب خودتون

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ینی دو هفته هست که پریودتون عقب افتاده؟ معمولا بین هفته ۷ و ۸ میرن سونو که هم داخل رحم بودن هم کیسه ...

آخه مامان خانوادگیمون گفت برو دکتر سونو بده چون بتات پایینه... اما خواهرم میگه تو نه درد داری نه لکه بینی الکی نرو سونو بده... واستا تا سونو قلبش... میگم نکنه بچه ای وجود نداره من الکی خوشحالم🙄

آخه مامان خانوادگیمون گفت برو دکتر سونو بده چون بتات پایینه... اما خواهرم میگه تو نه درد داری نه لکه ...

بتای ۸۰۰ کجاش پایینه؟!!!! 

البته خب سونو هم ضرر نداره اگه واقعا ذهنت مشغول هست برو انجام بده

ولی معمولا بتای پسر دیرتر میره بالا. ممکن هم هست لانه گزینی دیرتر اتفاق بیفته 

بتای ۸۰۰ کجاش پایینه؟!!!!  البته خب سونو هم ضرر نداره اگه واقعا ذهنت مشغول هست برو انجام بده ...

اتفاقا چون سونو ضرر داره نمیخام زیاد برم. خودم رشتم مهندسی پزشکیه خوندم درسشو که چقدر ضرر داره برای بچه....  واسه همین سوال کردم ببینم کسی بوده هیچ علایی نداشته باشه ولی پوچ یا خارج رحم بوده باشه 

اتفاقا چون سونو ضرر داره نمیخام زیاد برم. خودم رشتم مهندسی پزشکیه خوندم درسشو که چقدر ضرر داره برای ...

من چون آی وی اف انجام دادم، سونو ها رو خیلی زودتر شروع کردم و تعدادش یه کم بیشتر از بقیه بود. ولی همه با تایید پزشک هام بود که مطمئن بودن خطری نداشته باشه

سونو پشت هم به این علت ضرر داره که باعث گرم شدن جنین میشه وگرنه دیگه خودتون خبره اید که امواج رادیویی هست و پرتو نداره

هر طور صلاح میدونی عزیزم🌹

من چون آی وی اف انجام دادم، سونو ها رو خیلی زودتر شروع کردم و تعدادش یه کم بیشتر از بقیه بود. ولی هم ...

انشالله که به سلامتی باشه😍😍  آره منم چون باید یکی دو هفته دیگه برم واسه قلب میترسم پشت سرهم بشه...