2777
2789

این آقا منو دیده  و یکی از هم کلاسیای پسرم اطلاعات منو بهش داده بود و...این سومین باریه که بهم پیام میده هر بار بهش میگم نمیخوام و شرایط آشنایی ندارم و ایشون محترمانه دفعه بعد یه مدت بعد پیام میده و میگه الان شرایط دارید؟

خودش چند ماه درسش مونده تموم شه و پلیس راهنمایی رانندگی هست هم سنیم و پدر مادرشون روستا زندگی میکنن خیییلی بچه س سادیع از پیام ها و طرز حرف زدنشون فهمیدم....من الان قصد ازدواج ندارم صرفا فقط وارد رابطه میشم برای کم کردن حس تنهایی....فکرای بد نکنید🙏

مثلا اگه رل بزنم باهاش بره به هم کلاسی های پسرم بگه یه جورایی برام بد میشه...چون دائما در حال مسخره کردن دیگرانن بعضی از هم کلاسی هام😒😒🥲

الانم رو مود اینم که اصلااا حال و حوصله هیچی ندارم..

دوستن میگ اگه واقعا پسره دوست داره و احساسش دلیه حیفه یکی ک دوست داره رو از دست بدی و یه مدت حرف بزن باهاش ببین چجوریه 

چیکاررر کنم😭😭😭

اینم بگم ۲ ساله  یکی از هم کلاسی های پسرم رو دوس دارم و ایشون خیلی سر به زیره و به دخترا توجه نداره...میترسم اگ باهاش رل بزنم به هم‌کلاسی های پسرم بگه و این آقایی ک دوسش دارم کلا بیخیالم بشع😭😭😭

در ضمن بچه نیستم ۲۴ سالمه و ترم ۷ ایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی یکی دیگه رو دوست داری چرا اون بدبخت اذیت میکنی اصلا این کارنکن یا قید اونیکه دوست داری بزن

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️