2777
2789

سلام خانما ببخشید یه سوال خصوصی داشتم لطفا فقط متعهل ها بیاید 

اینجا میپرسم چون روم نمیشه ب مامان خودم بگم خواهرم ندارم 💔 دوست صمیمی متعهل هم ندارم لطفا هیت ندید 

من چهار روزه زندگی مشترکم شروع شده

ولی هنوز نتونستیم رابطه کامل داشته باشیم 

بدنم خشک و منقبص میشه  انگار سنگه سوزش شدید ک با جیغ همراهه شوهرم ادامه نمیده دیگه  میگ امادگیشو نداری اذیت میشی  حس میکنم دیگ نمیتونم  ادامه بدم چون تا میخوایم شروع کنیم ابن مدلی میشم معاشقه ام داشتیم حتی 

خیلی گریه کردم ب این خاطر  کسی بوده این مدلی باشه؟؟

واژینیسموس داری احتمالا باید بری پیش دکتر یا ماما 

البته این مراکزمامایی بری خودشون مشاور و این چیزام دارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واژینیسموس داری احتمالا باید بری پیش دکتر یا ماما البته این مراکزمامایی بری خودشون مشاور و این چیزام ...

شنبه میخوام برم ولی نمیدونم چی در انتظارمه ازچندتا کانال تلگرامی یه سری مطلب خوندم در این مورد ولی فایده نداشت برام  کانال یه دکتر بود 

متاهل🙄

بعید میدونم هیچ کیبوردی تو دنیا دیگه انقدر اشتباه کنه 

باید دکتر متخصص برین 

واژینیسموس 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

شنبه میخوام برم ولی نمیدونم چی در انتظارمه ازچندتا کانال تلگرامی یه سری مطلب خوندم در این مورد ولی ف ...

بهش میگن واژینیسموس یه واکنش غیر ارادی بدنه دکتر تشخیصش بده برات مشاوره و دارو ممکنه بنویسه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شما استفاده کردید؟؟؟؟

بله استفاده مردم.برای من انگار یه سدی سر راه بود.اقلا هیچ طوره نمیش.اسپری که زدیم حس نکردم و راحت شدم

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

اره عزیزم فقط باید اروم باشی باور کن بعد انجام رابطه ی کامل میفهمی هیچ دردی نداره و تعجب میکنی فقط و ...

عزیزم ژل و اسپری جوابه ؟

کلی مطلب خوندم در باره تماس گرفتم ماما  همون مطالبرو گفتن بهم ک تو نت خوندم  فقط گف استرس نداشته باش آرام آرام کارشو انجام بده همسرت

عزیزم ژل و اسپری جوابه ؟ کلی مطلب خوندم در باره تماس گرفتم ماما همون مطالبرو گفتن بهم ک تو نت خوندم ...

خیلی خیلی جوابه اگه ذهنت درک کنه که هیچ دردی نداره بعدش که رابطه عادی شد برات خندت میگیره از قبلت