2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودین بچه دار میشدید

440 بازدید | 52 پست

لطفا با دلیل بگین 

من 32 سالمه یه دختر 6 ساله دارم امسال میره پیش دبستانی و بیشتر هم به خاطر اختلاف سنی کم دخترم با خواهر یا برادرش دوس دارم بچه دار شم 

از لحاظ مالی و امکانات خونه خودمون رو داریم ماشین داریم ویلا و زمین هم تازه داریم تامین میکنیم

همسرمم خیلی مشتاقه 

ولی من مرددم چون خودم شاغلم برنامه نویسم اما تو خونه کار میکنم اما اگه بچه دار شم ممکنه نتونم ادامه بدم دوتا پروژه دارم که تا دو ماه دیگه احتمالا به اتمام میرسه 

نمیدونم راستش میترسم 

برای بچه اولم اینطور نبودم چون مطمئن بودم که میخوام یه بچه داشته باشم و راجبش با همسرم حتی قبل ازدواج صحبت کرده بودیم که همسرم بچه میخواد اما راجب بچه دوم با این شرایط کنونی نمیدونم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطمون خیلی شبیهه فقط بچه من کوچیکتره. یکی دیگه نمیخوام

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگر دخترت خواهر و برادر دوست داره بهت میگه میخوام

همسرت هم مشتاقه 

وضعتون هم که گفتی خوبه میتونی بیاری

کارت رو یکم کمتر کن ولی اگر میدونی با کارت حالت خوبه قطعش اصلا نکن ولی بدون با ۲ تا بچه قطعا باید کمتر کار کنی.