2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم،همش در حال نفرینم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 34 پست
خدا چرا جوابشون رو نمیده ؟ دهن ما رو صاف کردن با روی بالاشون

ببین عزیزم دنیا دارمکافات عمله...فقط صبر لازمه.

خودمم کم نمیکشم از دستشون

اما مطمنم خدا یه روز جواب همه این کاراشونو میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نبخشه کسایی که باعث میشن آدمای خوب و دل رحم تبدیل بشن به آدمای دل سنگ

منم یه مدت خیلی آدمارو نفرین کردم خیلی اذیت میشدم میگفتم من که دلم نمیومد به کسی آزاری برسه چرا اینهمه دل سنگ شدم

شب قدر همه کسایی که بهم بدی کرده بودن رو از ته دل بخشیدم. خودم و اونارو سپردم به بزرگی خداوند. الان حالم خیلی خوبه

اره همش سعی میکنم به جاش همین رو بگم ولی ته دلم حلالشون نمیتونم بکنم

یه مدت بود برای کسی بعد از هر نمازم آرزوی مرگ میکردم، اعصابم خیلی خورد بود از دستش، و هر لحظه آرزوی شنیدن خبر مرگش را داشتم ولی بالاخره واگذار کردم به خدا، اون بهترین دادرس است

یه تاپیک الان فعاله، کاربر میگه کسی رو نفرین کردم گرفت، ولی از اون روز خودم هم دارم بد میارم

میشه آدرسش رو بدی برم بخونم؟ 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
خدا نبخشه کسایی که باعث میشن آدمای خوب و دل رحم تبدیل بشن به آدمای دل سنگ منم یه مدت خیلی آدمارو نف ...

خدا جواب دل بزرگت رو بده که تونستی ببخشی

من هنوز نمیتونم صاف بشم باهاشون

خیلی پرم

خودم هم ناراحتم از اخلاقم

چطوری پاکسازی کنم؟

پاکسازی دکترهیولن کتابش توی گوگل هست بخونید

اول نیت کنید بعد 4 ذکر هی تکرار کن

بگید چه چیزی درون من هست باعت تمام مشکلات زندگیم شده 100در صد مسئولیتشو رو می پذیرم

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم .  

خدا جواب دل بزرگت رو بده که تونستی ببخشی من هنوز نمیتونم صاف بشم باهاشون خیلی پرم خودم هم ناراحتم ...

عزیزم بخاطر خودت و آرامشت ببخش

بقول یه نفر دنیا صاحب داره دارمکافاته

من اگه به کسی بدی کردم جزاش رو دیدم و اگه به کسی خوبی کردم هم خدا بدون جواب نذاشته مطمنا برای بقیه هم همینطوره