2777
2789
سلام ببخشید من ماه آخر نیستم...سی هفته هستم و حدود ده روزی میشه احساس میکنم که شکمم کوچیک شده،،،،تکو ...

منم شکمم حس میکنم کوچیکه 

حالا برو یه سونو بده یا با دکترت مشورت کن

چرا چی شده عزیزم

حساسیت شدید پوستی گرفتم تموم تنم جوش زده و خارش دارم و دارو تاثیر نداره

شب تا صبح ک کلا بیدارم و تو دستشویی ام 😁😁

ضربان قلبمم نمدونم چرا رفته بالا 

شمام مثل من حال نداری ؟ خیلی بی حال شدم مخصوصا صبح ها

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تقریبا با همیم. اگر تکونای بچت منظم جا نگرانی نیست. من یکم حس گرفتگی زیر شکمم دارم. انگار سنگین ...

خوشحال شدم گلم....نه من اینجوری نیستم والا توی بارداری هرچیزی ممکنه گهگاهی بچه یه کم پایین میاد شاید بخاطر اونه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
خوشحال شدم گلم....نه من اینجوری نیستم والا توی بارداری هرچیزی ممکنه گهگاهی بچه یه کم پایین میاد شاید ...

اره وااااقعا هرروز یه مدل میشیم.😬😬😬

خدا کمک کنه هممون زمان باقی مونده بارداریمون رو به خوبی پشت سر بزاریم

حساسیت شدید پوستی گرفتم تموم تنم جوش زده و خارش دارم و دارو تاثیر نداره شب تا صبح ک کلا بیدارم و تو ...

منم 

از بس خودمو خاروندم بدنم همه زخم شده از بی حالی نمیتونم برم پیاده روی

منم شکمم حس میکنم کوچیکه  حالا برو یه سونو بده یا با دکترت مشورت کن

عزیزم بخدا نمیتونم برم پیش دکترم شرایطشو ندارم کسی نیست باهاش برم و اینا

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
منم  از بس خودمو خاروندم بدنم همه زخم شده از بی حالی نمیتونم برم پیاده روی

وای دیروز ب خدا 300 مترم راه نرفتم ... دیگه قلبم ب حدی تند میزد ... 😐😐😐

تو هم خارش گرفتی اجی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اره وااااقعا هرروز یه مدل میشیم.😬😬😬 خدا کمک کنه هممون زمان باقی مونده بارداریمون رو به خوبی پشت ...

انشاالله عزیزم ولی تو دوهفته داز من بزرگتری

حساسیت شدید پوستی گرفتم تموم تنم جوش زده و خارش دارم و دارو تاثیر نداره شب تا صبح ک کلا بیدارم و تو ...

من ۳۷هفته ام هفته پیش بدنم کلا جوشو کهیر شده بود البته الانم هست رفتم پیشه متخصص پوست بهم دارو داد خیلی بهتر شده، درحدی بودم که کلا بیقرار بودم و رو پام بند نبودم الان خیلی خیلی خوب شدم

۱۱روز گذشته بود قرصم مصرف میکنم البته اینو واسم کلی نوشت چون کلیم درد میکرد

اما ضخامت آندومترت خیلی کمه واسه ۱۱روز بعداز پریود...منظورت یازدهم پریوده یا یازده روز بعداز پریود؟