2777
2789

دیشب نصفه های شب بخاطر شب قدر بیدار بودم و شوهرم تو ، به سرم زد برم سراغ گوشیش، رفتم گوشیشو ور داشتم صفحه چت با مادرشوهرمو خوندم... دیدم تو اختلاف هام با خواهرشوهرم پشت من بوده و به مادرش گفته به این ننه فولاد زره( خواهرشوهرم) بگو انقد برای زنم جفتک نندازه، گفته بود زنم طلاس که میتونه اخلاقاتونو تحمل کنه، گفته بود کاری نکنید دیگه نیام خونتون

باورم نمیشه انقدر پشتم بوده، در صورتیکه جلو روم اصلا ازم دفاع نکرد و فقط گوش داد به حرفام، همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاش باحالات دوداستی باچاسپاش⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

شما که انقد شوهرت خوبه دیگه سعی کن بهش از مادرش اینا بد نگی

اینجور بیشتر عاشقت میشه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

آخی.بجاش دیگه قدرشو میدونی. من خیلی جاها اذیت شدم الان کلا دیگه سر شدم.هر کاری ام میکنن دیگه واسم مهم نیس .توام فقط شوهرتو بچسب و زندگیتو. وقتی هواتو داره بیخیال بقیه.

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 

سعی کن زیاده روی نکنی و زیاد ازشون بد نگی چون خدایی نکرده یهو عوض بشه بره طرف اونا

شوهر من همینطور بود خیلی هوامو داشت منم خوشم میومد هی کوچکترین کار آبجی و مادشو میگفتم کم کم اعصابش خورد شد الان طرف هیچکدوم رو نمیگیره

حتی گاهی از من بد میگه