من حالت ناخن شصتم یه جور خاص و عجیبیه بخاطر اینکه جلب توجه نکنه همیشه لاک میزنم و بلندش میکنم که معلوم نشه . ازونجاییم که تند تند باید غسل کنم نمیتونم هردفه و هروز لاک بزنم و پاک کنم 😔
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
دیوونه جان این که طوریش نیس گلم... حنا مشکی بزن خوشگله
جدی
اخه خیلی پهنو کوتاهن
خانم خجالت بکش ازسنت.. واقعا متاسفم برات... من درجواب تو گفتم که تسلیم شدی اینقد لفطا نخواه به هم ...
آدم جالبی هستی اول میای وجارمیزنی وحشی وپاچه گیری آخرمیای مظلوم نمای میکنی بدترازآدم بیشعور بیشعوریه که اصرار داره بقیه رو هم مثل خودش کنه من صدبار رفتم تو رپلای کردی دیگه نکن 👋
وای یکی بیاد جمت کنه ازین تاپیک دیگه حالت تهوه گدفتم از حرفات بابا تو حاضر جواب سایت الان به همه ن ...
دوساعت پیش با تهوع تاپیکو ترک کردم تو بودی که صدبار ریپلای کردی واحساس شاخ بودن کردی بارفتنم چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا درضمن خدانکنه روزی دختری مثل تو داشته باشم چون بدون شک مورد غضب خدا قرار گرفتم قطعا