2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست
داری یارکشی میکنی 😁خیلی مفلوکی من 1نظر دادم ورفتم تو پاچمو گرفتی و ول کن نیستی وقتی ام رفتم گفتی تس ...

عزیزم سوادتو درست کن

تو تاپیک نوشتم تسلیم شدی..

ننوشتم شدم

از اول دبستان شرو کن

شدم شدی شد

شدی ینی شما تسلیم شما بای دادی

کوجولو...

نمیتونه ی لحظه با پد لاک پاک کن پاکش کنه انوقت بره غسل کنه😁

دار غسل میکنه

مثلا غسل حیض و غسل جنابت اسم اونم میار

برای وضو هم همین شکلی

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری یارکشی میکنی 😁خیلی مفلوکی من 1نظر دادم ورفتم تو پاچمو گرفتی و ول کن نیستی وقتی ام رفتم گفتی تس ...

فلا با وجود شما من از ادم بودنم بیزار شدم

خدا ا ادمای کهنه مغزی مث شما شرمنده ی که بر اساس باد معدتون مردمو گمراه میکنید

عزیزم سوادتو درست کن تو تاپیک نوشتم تسلیم شدی.. ننوشتم شدم از اول دبستان شرو کن شدم شدی شد شدی ...

وااآ😐حالت خراب شد??😕من کجای جملتو نفهمیدم تو گفتی تسلیم شدی منظورت من تسلیم شدم توبرنده شدی😆 دیگه داشتی توخوشیات غرق میشدی که اومدم وخرابشون کردم دیگه چی رو میخوای بفهمونی😒

بابا ناخونم ناهنجاری داره خیلی زشته ابروم میره .هرکی میبینه میگع چرا این شکلیه . با لاکو سوحان بازور ...

عکس ناخنوتو میزاری؟منم انگشت شستم همینه یه جوریه😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وااآ😐حالت خراب شد??😕من کجای جملتو نفهمیدم تو گفتی تسلیم شدی دیگه داشتی توخوشیات غرق میشدی که اومدم ...

من برا شما نوشتم

تسلیم شدی...

بای دادم

بعد شما باد ورداشت که من تسلیمم...

خانم خجالت بکش شما جای مادر منی

اینقد بحث واسه ی زن زشته ...

علاف باشین لطفا

من یه حکم گفتم شمام با جهلتون میخواین ادامه بدین

خیر میش راه کج همیشه هست...

خدانگدار

فلا با وجود شما من از ادم بودنم بیزار شدم خدا ا ادمای کهنه مغزی مث شما شرمنده ی که بر اساس باد معدت ...

بیزارنشو چه آدم بودن بهت نمیاد واقعا حیف اسم آدم واسه شما بیشعوراست براساس باد معده نظر دادن بهتراز جار زدن احمقی وبیشعوریه

بیزارنشو چه آدم بودن بهت نمیاد واقعا حیف اسم آدم واسه شما بیشعوراست براساس باد معده نظر دادن بهتراز ...

خواستین برین بیرون رو پیشونیتون بزنید زبون نفهم...

اینقدم به جهلتون پافشاری نکنید

عکس ناخنوتو میزاری؟منم انگشت شستم همینه یه جوریه😕

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

الان البته اندازش دوبرابره بلند کردم 🙁

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
من برا شما نوشتم تسلیم شدی... بای دادم بعد شما باد ورداشت که من تسلیمم... خانم خجالت بکش شما جای ...

باشه تو خوبی من پستای قبل گفتم حرفای بعدتم درسته گفتم ریپ نکن گفتم اوکی تو برنده شدی درجواب پستی که به من گفتی تسلیم شدم چون رفته بودم😒صد بار رفتم وتو ریپ کردی آخه چقد 1آدم میتونه کودن باشه چرا گوشی دستت دادن واقعا نمیفهمم اطرافیانت چی میکشن از دستت 

بله😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مال منم یکی از شصتام نرماله اون یکی همینه از اینم بدتر😑

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯