2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلا که بیشعور توییکه خوشت میاد یکی هی بهت توهین کنه...

واقعا???😂به نظرم آلزایمرم داری درکناربیشعوریت😂اونی که اینجا منتظره ومیگه من برنده شدم دوسداره بهش توهین بشه یا کسی که رفته وبیکارنیست باتو کل کل کنه????😆

مرحبا به شما که یاد گرفتی جاییکه درحدت نیس. یگه نظر ندی بکشی کنار افرین

اجازه میدی بکشیم کناریا بازم میخوای 😂تاپیک واسه تو قشنگ توش جفتک بندازوبزن به درو دیوار وخوشحال باش که من وقتتو ندارم برنده😆همینکه با رفتن من بادبه غبغبت افتاده واحساس گنده بودن کردی خوبه واثباته حدود واندازه شعورته 👋👋👋👋

همه تامیک مذهبیا آخرش دعوا .بابا وضو وغسل با لاک باطله دیکه همه میدونند 

عزیزم این خانوم درتلاشن بگن باطل نیس

بعد اخرش منی که حکم درستو میگم میشم بی عقل

واقعا صحبت با بضیا اب تو هاونگ کوبیدنه..

اجازه میدی بکشیم کناریا بازم میخوای 😂تاپیک واسه تو قشنگ توش جفتک بندازوبزن به درو دیوار وخوشحال باش ...

بیچاره دیدی جوابتو دادم همینجکری بیخودی ریپ کن

بیا این مال تو👖پاچشو بگیر

عزیزم این خانوم درتلاشن بگن باطل نیس بعد اخرش منی که حکم درستو میگم میشم بی عقل واقعا صحبت با بضیا ...

آدنی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش نخواد و نمیشه اینا نمیخوان قانع شن 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
عزیزم این خانوم درتلاشن بگن باطل نیس بعد اخرش منی که حکم درستو میگم میشم بی عقل واقعا صحبت با بضیا ...

داری یارکشی میکنی 😁خیلی مفلوکی من 1نظر دادم ورفتم تو پاچمو گرفتی و ول کن نیستی وقتی ام رفتم گفتی تسلیم شدی بدبختیتو جارنزن واقعا خدا شرمنده میشه از آفرینش موجوداتی مثل شما که باعث میشین آدم بیزاربشه ازهمه چی 

آدنی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش نخواد و نمیشه اینا نمیخوان قانع شن 

بخدا من اصلا ادمه مذهبی نیستم

ولی  یه چیزایی رو واقعا هر عاقلی درک میکنه

دوست خوبم..

این احکا خیلی پیش پا افتاده و آسونه..