من حالت ناخن شصتم یه جور خاص و عجیبیه بخاطر اینکه جلب توجه نکنه همیشه لاک میزنم و بلندش میکنم که معلوم نشه . ازونجاییم که تند تند باید غسل کنم نمیتونم هردفه و هروز لاک بزنم و پاک کنم 😔
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فلا که بیشعور توییکه خوشت میاد یکی هی بهت توهین کنه...
واقعا???😂به نظرم آلزایمرم داری درکناربیشعوریت😂اونی که اینجا منتظره ومیگه من برنده شدم دوسداره بهش توهین بشه یا کسی که رفته وبیکارنیست باتو کل کل کنه????😆
مرحبا به شما که یاد گرفتی جاییکه درحدت نیس. یگه نظر ندی بکشی کنار افرین
اجازه میدی بکشیم کناریا بازم میخوای 😂تاپیک واسه تو قشنگ توش جفتک بندازوبزن به درو دیوار وخوشحال باش که من وقتتو ندارم برنده😆همینکه با رفتن من بادبه غبغبت افتاده واحساس گنده بودن کردی خوبه واثباته حدود واندازه شعورته 👋👋👋👋
عزیزم این خانوم درتلاشن بگن باطل نیس بعد اخرش منی که حکم درستو میگم میشم بی عقل واقعا صحبت با بضیا ...
داری یارکشی میکنی 😁خیلی مفلوکی من 1نظر دادم ورفتم تو پاچمو گرفتی و ول کن نیستی وقتی ام رفتم گفتی تسلیم شدی بدبختیتو جارنزن واقعا خدا شرمنده میشه از آفرینش موجوداتی مثل شما که باعث میشین آدم بیزاربشه ازهمه چی