2777
2789
عنوان

کسایی که لاک دست میزنن غسل و وضوشون باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 209 پست
تو قرآن تعداد رکعت ها نیومده ؛ پس شما چطور نماز میخونی؟ هر تعدادی که دوست داری؟😕

تو قرآن نیومده باشه 

تو کتاب های بقیه امام ها اومده باشه قبول نیست؟؟

خدا تو قران کلیت هر چیزو گفته 

مگه خدا تو قران گفته صیغه ی عقد چیه؟پس چرا تا صیغه عقد جاری نکنیم محرم نمیشیم؟؟؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان لطفا نظراتتونو تو حلق دیگران جا ندین هر کس عقیه ی خودشو داره  هر کسی هم تو قبر خودش میز ...

فکر نکنم کسی به استاتر بی احترامی کرد.سوال پرسیدن  سوال شون هم فقط یه جواب داره . نظر شخصی نداریم که کسی نظرش رو تو حلق کسی کنه😐 

#قدس_خونبهایت

👻👻👀👀

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
اما اگر با توضیح اشتباه ما نمازش یا غسلش اشتباه بشه اون وقته که به ما ربط داره هم حق الناس میشه هم ح ...

عزیزم من بهشون‌گفتم ک باطله 

من منظورم اینه ک ب زور حرفی رو ب کسی نفهمونیم 

من که لاک و ناخن نمیزارم ولی بتظرم خدا قبول میکنه و پرسیدم از کسی که با لاک نماز میخوند میگفت غسل ...

نمیتونه ی لحظه با پد لاک پاک کن پاکش کنه انوقت بره غسل کنه😁

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
خب استارتر سوال کردن مهم بوده باید راهنمایی درست بکنیم نمیشه هرکس نظر شخصی خودش بگه اونوقت راه اشتب ...

بله دقیقا منم میگم نظر مونو بگیم با استناد ب کتاب های مراجع ک البته این ی امر کاملا واضحه ک حکمش هم مشخصه 

فقط از تحمیل کردن نظراتمون ب دیگران باید دست برداریم 

تو قرآن نیومده باشه  تو کتاب های بقیه امام ها اومده باشه قبول نیست؟؟ خدا تو قران کلیت هر چیزو ...

بله دیگه منم همین رو میگم . 😊😘😘   با اون دوستمون بودم که گفتن همه  چی  تو قرآن هست .‌ و احتیاجی به کسی نیست

#قدس_خونبهایت
نمیتونه ی لحظه با پد لاک پاک کن پاکش کنه انوقت بره غسل کنه😁

من فقط ایام پری میزنم به خاطر همین داستاناش  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
عهه لرا خودتونه؟ واسه همین پله سومه منبرم رد  کردین بلنو تو حلقتونه کپی نت میادین برا مردم حکم ...

منبرو جزییاتش واسه شما بلندگو رو ماتوحلقمون نکردیم متاسفانه دست شماست کردی تو خیلی جاهای امثال ما وبه نظرت خیلی خوبی وواست جارزرو شده توبهشت 😁ولی خواهشا سعی کن واسه بهشتی شدنت مارو قربانی نکنی حج خانوم زیادم دوربر ندار تو واقعیت مارو ازحجابو سبیلتون میترسونین ودستتون درازه اینجا ازاین خبرا نیست ،راجع به کتابای که خواستم بدم بهت نظرم عوض شد تو سوادشو نداری فقط دهن داری و1مغز فندقی 🙌

استارتر اگر خیلیییی مضطری لاکت پاک کن وضو بگیر  نماز ظهر وعصرت نزدیک غروب افتاب بخونی تا اذان مغرب ودادن نماز مغربت روهم بخون 

اما باید برای نماز صبحت لاکت باز پاک کنی

که واقعا روزی سه بار زیاد نیست همت کنی لاکت پاک کنی به خاطر عملی مهمتر ووالاتر اززیبایی

درضمن دائم لاک روی ناخن بیماری نمیاره؟؟؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود