2777
2789

اول اینک چرا نمبخوابید و در چ حالید؟؟؟دوم  یه سواال .شما تا حالا دیدین یکی ازبچگی تا ۱۴،۱۵ سالگی لبای بزرگ داشنه باشه و بعدش لباش کوچیک بشن .انگار ک  آب رفتن.جوری ک پروتز براش واجب باشه ؟؟علتش چیه بنظرتون ؟؟

ناناسایت بادباختامان کاردا🥴🥴⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوم؟🤔ب چ زبونیه؟

😂😥😄🥴زابان خادامه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

نه ندیدم فیلم وحشتناک دیدم خوابم نبرد اومدم اینجا باز دیر میخوابم ظهر بلند میشم شوهرم میگه تا صبح چی کار میکردی بدون من. 😂

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

منکع صد تا دلیل دارم  تو فکر لاغريم و ریزش موهام و بدبختيام ديگه حالي ب آدم می مونه ن والا 😂 

هرکی از من ناراضيه از ايران بزاره بره  ميگن هرچی خاکي تر دلنشين تر یک عدد خاکی هستم درحد دست انداز🌹لامبورگيني کجايي دقيقا کجایی ؟؟