2777
2789

دعا کنید معجزه بشه برگرده از صبحه حالم بده خدا به دل شکسته خانواده اش نگاه کنه به جوونیش نگاه کنه😭

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت شد عزیزم

مگه نمیگفتن مرگ مغزی شده و هنوز قلبش میزنه

آخی بمیرم براش😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چیشده

والیبالیست مرگ مغزی شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خدا کاش میشد معجزه بشه😭

حیف از جوونیش خدا به مادرش صبر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خدا کاش میشد معجزه بشه😭حیف از جوونیش خدا به مادرش صبر بده

همه جا گفتن فوت شده

تموم شد رفت

زندگی خیلی بی رحمه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

همه جا گفتن فوت شدهتموم شد رفتزندگی خیلی بی رحمه

خیلی اونوقت یه سریا ۱۵۰ سال عمر میکنن😭

فقط این جوون زیادی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه والیبالیست ترکمن که نمیدونم تو استخرش ضرب مغزی شده و کلیه هاش از بین رفته و فوت کرده

زدنش؟

خدا بیامرزدش به بازماندگان هم صبر بده 

واقعا نزدیکتر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم 🥺خدا به ما توبه نصوح قبل مرگ نصیب بفرماید 🥺