2777
2789
عنوان

کیا نمیتونن بخوابن مث من.؟😓+سوال جالب.

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست

تو سن بلوغ ،  ازین  اتفاقات میوفته 

توازن بین اندام و اعضا بهم می ریزه  و بعد از بلوغ ،  همه چیز متناسب میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من که ماه رمضون خوابم خیلی بهم ریخته خیلی هم ناراحتم بابته این قضیه از ساعت ۸ به بعد تازه خوابم میبره اونوقت تا ۴ و۵ خوابم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوستی داشتم دوم راهنمایی لامصب دوس پسر تادلت بخواد داشت بعدمیگفت بس ازم لب میگیرن لبام نازک شده😂😂😂😂😂😂بخدا تاالان میبینم کسی بوس میده میگم حیف لباش

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
خب چطور اینطور شد؟؟منم اینطورشدم .برام خیلی عجیبخ بخدا😐

نمیدونم الان مثل غنچه شده بینیم هم تازه عروسکی بود

هرکی از من ناراضيه از ايران بزاره بره  ميگن هرچی خاکي تر دلنشين تر یک عدد خاکی هستم درحد دست انداز🌹لامبورگيني کجايي دقيقا کجایی ؟؟
چقد وض من خرابه😥 همچیم بهم ریخته خو😪😒 ایش

همه مون  این دورانو تجربه کردیم خواهر 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیدونم الان مثل غنچه شده بینیم هم تازه عروسکی بود

هوف 😓😓😓مال منم ‌...چن وقت پیش دوست دوران راهنمایبم دیدمدگف دختر لبات کو؟؟😣😂...نگو بینی ..دست رو دلم نزار ...من بینیم سر بالایی بود ..الان سربالایی نیس😣😣😣😣..کوچیک ها .‌بینیم رشد نکرد تو بلوغ .اما سر بالایی بودنش رو از دست داد😓😓...هرچی ویژگی منفی تو بلوغ کسب کردم