2777
2789

دوستان میخام یه حرفه ای یادبگیرم باهاش کارکنم .یکی ازایده هام میکاپ یا رنگکار ارایشگری هست.یکیش خیاطی هست خیاطی که بتونم باهاش مانتو وشومیز واینچیزابدوزم ..کسی ایده ای داره ؟یااینکه بگه کدوم یکی ازایناخوبه؟سنمم پایینه۲۱سالمه تازه ازدواج کردم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درآمدش احتیاج داری؟

نه خیلی اماحس میکنم بتونم کارکنم بهتره .که شوهرمم زیادبهش فشارنیاد 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اگه علاقه داری برو تو کار کیک و البته حرفه ای !! پیج خوب بزن تبلیغات بالا تا مشتری جذب کنی 

اتفاقا کیک واینجورچیزای خوبی بلدم درست کنم اما به نظرت اینجورشغلا درامد خوبی دارن؟؟

اتفاقا کیک واینجورچیزای خوبی بلدم درست کنم اما به نظرت اینجورشغلا درامد خوبی دارن؟؟

اره عزیزم اگه تبلیغات خوبی داشته باشی و کارت تمیز باشه چرا ک ن ؟! اصن اگ حرفه ای شدی کلاس اموزشی بذار از اطرافیانت شرو کن

خیاطی نرو توش پول نیست هر کی رفته پشیمونه مگر سرمایه زیاد داشته باشی مزون بزنی

مثلا مزون چقدر سرمایه میخاد؟؟مثلا کاربزنم برای یه تولیدی مانتو یا توی پیج بفروشم؟

اره عزیزم اگه تبلیغات خوبی داشته باشی و کارت تمیز باشه چرا ک ن ؟! اصن اگ حرفه ای شدی کلاس اموزشی بذا ...

اینم خوبه ممنون راجب ارایشگری یاخیاطی تجربه ندارین؟

بنظر من برو کلاسهای متفاوت و حرفه های متفاوتی رو یاد بگیر.ولی سرکار نرو که درآمدزایی کنی.

چون زنی که بره سرکار خیلی زود پیرمیشه.و بعد از یه مدت پول دراوردن تو میشه جزیی از وظایفت تو خونه.درصورتی که این وظیفه مرد هست.

البته این نظر من هست.

بنظر من برو کلاسهای متفاوت و حرفه های متفاوتی رو یاد بگیر.ولی سرکار نرو که درآمدزایی کنی. چون زنی ک ...

بیشترنظرم روی همین حرفه است .راستش ازنظرمالی مشکلی نداریم امادوستدارم ازخودم پس انداز داشته باشم البته کارخیلی سنگین دوستندارم

اینم خوبه ممنون راجب ارایشگری یاخیاطی تجربه ندارین؟

من خودم تو کار کیکم ولی فروشی ن واسه خودم و اطرافیانم درست میکنم فقط ، ارایشگری هم ی دوره میکاپ رفتم ولی میدونی چیه ارایشگری اشباع شده و ی چیز همیشگی نیست ، کدوم شهری؟ بستگی داره ب شهرت مثلا شهرای کوچیک نیاز ب ارایشگر حرفه ای دارن  و هنوز اشباع نشدن

هر کاری میخوای انجام بده تصمیم بگیر و حرفه ای شو توش ک زبانزد بشی

من خودم تو کار کیکم ولی فروشی ن واسه خودم و اطرافیانم درست میکنم فقط ، ارایشگری هم ی دوره میکاپ رفتم ...

من تهرانم .بنظرت میکاپ خوبه یا رنگ مو؟؟منم کیک واسه خودم واطرافیانم درست میکنم ک البته پول نمیگیرم .

مثلا مزون چقدر سرمایه میخاد؟؟مثلا کاربزنم برای یه تولیدی مانتو یا توی پیج بفروشم؟

من نمیدونم چقد پشت کار دارین چون کار بسیار سختیه و سخت هم پول در میاد ازش تولیدی رو که کلا بی خیال شو که فقط بیگاریه ولی اگه بتونی بدوزی و تک فروشی کنی بد نیست واسه مزون هم سرمایه همون مکانیه که راه میندازی و وسایلش خودت دیگه حساب کن قیمت ملکها چقد بالاست معمولا مزون بالاشهر در امدش خوبه چون هر چیزی رو روش قیمت نجومی میزارن

بیشترنظرم روی همین حرفه است .راستش ازنظرمالی مشکلی نداریم امادوستدارم ازخودم پس انداز داشته باشم الب ...

برو آرایشگری ولی تو یه حرفش شروع کن و فقط همونو ادامه بده.

مثلا فقط برو شنیون مو و فقط رو همین تمرکز کن که حرعه ای بشی.

والا من برای عروسیم دوسال پیش رفتم آرایشگاه ۳ و نیم هزینم شد.تازه صورتمم نیاز به هیچ گریمی نداشت.

الان درحال حاضر پول بیشتر تو این حرفه هست