دوستان میخام یه حرفه ای یادبگیرم باهاش کارکنم .یکی ازایده هام میکاپ یا رنگکار ارایشگری هست.یکیش خیاطی هست خیاطی که بتونم باهاش مانتو وشومیز واینچیزابدوزم ..کسی ایده ای داره ؟یااینکه بگه کدوم یکی ازایناخوبه؟سنمم پایینه۲۱سالمه تازه ازدواج کردم
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
من نمیدونم چقد پشت کار دارین چون کار بسیار سختیه و سخت هم پول در میاد ازش تولیدی رو که کلا بی خیال ش ...
خب پس اینم هزینه زیاد میخاد .راجب رشته های ارایشگری ب جزکاشت ناخن چیزی نمیدونین؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
برو آرایشگری ولی تو یه حرفش شروع کن و فقط همونو ادامه بده. مثلا فقط برو شنیون مو و فقط رو همین تمرک ...
بله خودمم میکاپ ودوستدارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ مو بنظرم ، میکاپ ب اندازه کافی ادم حرفه ای هست رنگ مو حتی اطرافیانتم میتونن کلی بیان ولی میکاپ ...
ممنونم گلم
بیا همکار من شو😍 بیزنس مبل میکنم فقط باگوشی البته حرفه خیلی بهتره
میشه بیشتر توضیح بدی
چرا ب جای این کارها درس نمیخونی.؟هر چقدرم خیاط ماهرو آرایشگر حرفه ای بشی به تحصیلات احتیاج داری
درس میخونم گلم منظورم حرفه است الان دوسه سال دیگ لیسانس. میگیرم البته به نوبه خودم ورشته خودم اماباهاش کارنمیتونم کنم
نه عزیزم به کار ارایش گری علاقه ندارم ولی هر چی باشه شرف داره به خیاطی ایشالا که تو هر کاری رفتی پر ...
مچکرم گلم