2777
2789
عنوان

خانومایی ک قراره بعد ماه رمضون اقدام کنن بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
خرج و مخارجش و بهانه میکنه، میگه پولی که میخوام خرج بچه کنم میرم مسافرت واسه خودم خرج میکنم باورت می ...

بچه خودش روزیشو میاره باور کن خدا میدونه بعد از به دنیا اومدن دخترم چقد برکت اومد تو خونمون از همه لحاظ مسافرت که هیچی تو این چند سال جاهایی رفتیم که من تو عمرم ارزوشو داشتم

بچه خودش روزیشو میاره باور کن خدا میدونه بعد از به دنیا اومدن دخترم چقد برکت اومد تو خونمون از همه ل ...

بابا شوهر من اصلا مشکل مالی نداره، بهانه اشه، انگار برای بچه خرج کنه به حروم خرج کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج و مخارجش و بهانه میکنه، میگه پولی که میخوام خرج بچه کنم میرم مسافرت واسه خودم خرج میکنم باورت می ...

شوهر منم از خرج و مخارجش میترسه 

منم میگم روزیشو با خودش میاره بعدم دو سه سال اول ک زیاد خرج نداره

عاقا چجوری راضی میکنید شوهراتونو ؟! چرا شوهر من انقدر لجباز و یه دنده اس

😂

من از نامزدی درمورد بچه حرف میزدم، میگفت نگو! بعد عروسی صبر کردیم درسم تموم بشه در این مدت راجع ب تربیت بچه صحبت میکردیم نه بچه دار شدن! درسم ک تموم شد ب مدت یه سال باهاش حرف میزدم ک بچه بیاریم و اینا ولی حتی ۱درصد هم ب پدر شدن در طول زندگیش فکر نکرده بود!!!! انقد با روش های مختلف گفتم با فاصله زمانی... آخر فروردین رفتم دکتر زنان برای چک آپ مکمل گرفتم برای بارداری، اومدم بهش گفتم باید باردار بشم... یه بحث کردیم و هردو ناراحت شدیم...گفت وقت بده فکر کنم!

فردایش معذرت خواهی کردم قرصامو نشون دادم گفتم تا تو نخوای نمیخورم... خیالش راحت شد... چند روز بعد پرسیدم تا کی میخوای فکر کنی؟ گفت آخر ماه رمضون... منم گفتم فقط همین نیست ک رضایت بدی برا بچه دار شدن ها!!! باید دوست داشته باشی...!😁🤪

بنده خدا دیگه ب ترفند های من عادت کرده...هرچی میشه میگم باید دوست داشته باشی وگرنه نمیخوام!

ضمنا تو حرفام بهش گفتم تکلیف منو معلوم کن اگه بچه نمیخوای من ادامه تحصیل بدم و شاغل بشم... اگه میخوای صبر جایز نیست! چون اگه صبر کنی باید بیفتیم دنبال دوا درمون  معلوم نیس چند سال دیگه بچه دار بشیم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
شوهر منم از خرج و مخارجش میترسه  منم میگم روزیشو با خودش میاره بعدم دو سه سال اول ک زیاد خرج ن ...

مال من میگه اون پولی که میخوام خرج کنم بچه بدنیا بیارم میرم یه مسافرت خوب چرا برای بچه خرج کنم، انگار برای بچه خرج کردن واسه کار حروم خرج کردنه براش

مال من میگه اون پولی که میخوام خرج کنم بچه بدنیا بیارم میرم یه مسافرت خوب چرا برای بچه خرج کنم، انگا ...

ای بابا 

اخه چرا اینجوری میکنن

بهش بگو این همه مسافرت رفتی خسته نشدی بسه

حس بابا بودن رو تجربه کن سه نفره مسافرت رفتن رو تجربه کن نمیشه ک تا آخر عمر تنها زندگی کنیم بلاخره آدم از یک رو بودن زندگی خسته میشه 

😂 من از نامزدی درمورد بچه حرف میزدم، میگفت نگو! بعد عروسی صبر کردیم درسم تموم بشه در این مدت راجع ...

ما هم با هم حرف زدیم گفت سالگرد دوم ازدواجمون اقدام میکنیم، سالگرد دوم گذشت گفت نه شرایطشو ندارم، گفتم ولش کن راست میگه بهش سخت نگیرم، سالگرد سوم گفت میخوام باهات مسافرت های خوب دونفره برم گفتم راست میگه بذار کیف دونفره مونو ببریم سالگرد چهارم گفت بذار شرایط کارم درست شه گفتم راست میگه بذار تحت فشار عصبی نزارمش بذار با آرامش به کارش برسه الانم که سالگرد پنجم داره میاد و داریم میریم تو شیش میگه من اصلا بچه نمیخوام تو به سرکار رفتنت ادامه بده، میگم پس من چی، میگه نمیخوام راجبش حرف بزنم 

ما هم با هم حرف زدیم گفت سالگرد دوم ازدواجمون اقدام میکنیم، سالگرد دوم گذشت گفت نه شرایطشو ندارم، گف ...

خب دلایلش رو بپرس... چرا نباید دوست داشته باشه؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
ای بابا  اخه چرا اینجوری میکنن بهش بگو این همه مسافرت رفتی خسته نشدی بسه حس بابا بودن رو تجر ...

همه این حرفا رو زدم، میگه من هیچ حسی به پدر شدن ندارم 😞 بهش گفتم من یه زنم میخوای حس مادر بودنمون بکشی میگه فکر کن بچه دار نمیشیم بشین زندگیتو کن

میگه بچه جز درد سر و مسعولیت و حروم کردن پولت هیچ ویژگی مثبتی نداره 

کارت سخته خیلی باید تلاش کنی... همسر منم نظرش همین بود ولی چندتا برادرزاده داره ک آخرین دختر و آخرین پسر دلشو بردند... الان پسرم پسرم از دهنش نمیفته... دیدن شیرین کاری هاشون خیلی موثر بود بنظرم...