2777
2789
عنوان

خانومایی ک قراره بعد ماه رمضون اقدام کنن بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
واای شوهر منم پدرمو در آورد یعنی تو این یک سال خون ب دلم کرد با این اقدام کردنش امشب باهاش صحبت اینق ...

ببین مال من داستانه، تا میخوام راجب این موضوع حرف بزنم دعوا راه میندازه میزاره میره 😔باورت میشه میخواست بره وازکتومی کنه، با گریه نذاشتم، مریض شدم دکتر گفت باید حامله شی گفت نه، میگه من از بچه متنفرم، حالا من خودم عاشق بچه ام موندم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزم چ عالی بیا باهم در ارتباط باشیم اینجا بهم خبر بدیم

انشالله خدا بهمون حال بده ب حق همین شب عزیز منتظرمون نذاره...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
من نمیدونم چرا آقایون ناز میکنن همه سختی هاش که برای خانماس

مال من که نمیخواد مسعولیت داشته باشه، از مسعولیتش قرار میکنه، حاضر نیست از خوشیش بزنه، فکر کن مادر شدن حق هر زنی اما من برای داشتن حقم باید بجنگم 

ببین مال من داستانه، تا میخوام راجب این موضوع حرف بزنم دعوا راه میندازه میزاره میره 😔باورت میشه میخ ...

ای بابا اینجوری سخته میدونم

دوست خودم باردار شد شوهرش ی قیامتی ب پا کرد ک بیچاره رفت سقطش کرد باورت میشه؟ بچه اولش بود دو سال بعد عروسیش ناخواسته باردار شد شوهرش مجبورش کرد سقط کنه

قسم خورده بود اگه بچه رو سقط نکنه طلاقش میده و ‌.. اصلا ی وضعی بود

ای بابا اینجوری سخته میدونم دوست خودم باردار شد شوهرش ی قیامتی ب پا کرد ک بیچاره رفت سقطش کرد باورت ...

خب اینجوری آدم و از خودشون متنفر میکنن، مگه زندگی یه نفره اس، تصمیمات باید دونفره گرفته بشه 

چه مسئولیتی آخه بهش بگو مطمئن باش هیچ کاری نمیکنی بعد از بچه دار شدن 

خرج و مخارجش و بهانه میکنه، میگه پولی که میخوام خرج بچه کنم میرم مسافرت واسه خودم خرج میکنم باورت میشه، بهش میگم احساسات زنانه من چی میشه پس، اصلا براش مهم نیست

عاقا چجوری راضی میکنید شوهراتونو ؟! چرا شوهر من انقدر لجباز و یه دنده اس

من ک اینقدر حرف بچه زددددددم گفتم میخوام 

باورت میشه  تو ۳ ماه رابطه فقط ۲ بار داشتی یعنی از بهمن تا الان ک ۴ ماهه فقط سه یا چهار بار رابطه داشتیم و من حس میکنم ب خاطر بچه رابطه نداره ک باردار نشم

ولی راضیش کردم از بس بهش گفتم و قول داده باهام همکاری کنه