مواد لازم:
پیاز
لازانیا تک ماکارون(پیشت پخت نباشه)
گوشت چرخکرده
قارچ، فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا ( فله ای باشه بهتره)
رب گوجه و ادویه شامل زردچوبه ،فلفل سیاه، فلفل قرمز ،سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، آویشن .... مواد لازم برای سس لازانیا ( بشامل):
کره:یک قوطی کبریت ، شیر ۱ لیوان ، آرد ۲ قاشق غذا خوری
۱) ابتدا پیاز رو ریز خرد می کنیم و تفتش می دیم رنگش که طلایی شد گوشت چرخکرده رو اضافه می کنیم رنگ گوشت هم که عوض شد زردچوبرو اضافه می کنیم و تفت می دیم عطرزردچوبه که دراومد بقیه ی ادویه هایی که نوشتم رو اضافه کنین و همچنین یه ادویه تو بسته ی ماکارونی هست اونو اینجا اضافه کنین به همراه مقداری نمک .. رب رو اضافه می کنیم ( تو ریختن رب دست و دلبازی به خرج بدین) رب که سرخ شد و از خامی در اومد قارچ و فلفل دلمه ای رو که خرد کردین اضافه کنین زیرش رو زیاد کنین..( نذارین قارچ زیاد له بشه همین که یکم ابش کشیده بشه کافیه چون بعدا تو ماکروفر هم قراره پخته شه و دیگه خیلی له میشه
اگر دوست داشتین می تونین ۲۰۰ گرم ژامبون هم به مواد اضافه کنین
۲)تو یه قابمله بذارین آب جوش بیاد به همراه کمی نمک و روغن ورقه های لازانیا رو بندازین توش و وقتی نرم شد آبکشش کنین روش آب سرد بگیرین دقت کنین زیاد له نشه حدود( ۱۰ تا ۱۲ دقیقه )
۳) سس بشامل :تو یه قابلمه ی کوچیک کره رو آب کنین ۲ قاشق آرد بریزین یه مقدار کم تفتش بدین بعد شیر رو اروم اروم اضافه کنین مدام هم بزنین تا به غلظت ماست در بیاد نه سفت نه شل یکمم بهش نمک و فلفل سیاه بزنین
۴) خب حالا یه ظرف پیرکس مستطیل شکل بردارین یه کوچولو تهشو چرب کنین ۳ تا ورقه ی لازانیا کف ظرف بذارین یه کم از سس بشامل رو بمالید رو ورقه ها بعد مواد گوشتی بعدش هم پنیر یکمم آویشن بپاشین روش حالا ۳ تا ورقه ی دیگه دوباره روش بذارین همینجوری لایه لایه تا بالا .. در لایه ی آخر پنیر پیتزای فراوون که کل سطح مواد گوشتی رو پر کنه و جاییش خالی نمونه بذارین داخل فر یا ماکروفر با دمای ۱۸۰ درجه هم از پایین باید حرارت ببینه هم از بالا ..ده دقه ی اخر حرارت از بالا باشه تا سطح روش طلایی بشه ... بعد که درآوردین بذارین سرد بشه بعد برش بزنین
و نوش جان👌
#porpora
#porpora_kitchen