2777
2789
عنوان

کابوس من 😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
چیکار کنم تعبیرشو بفهمم مطمئنم تعبیر داره

کلا خواب تو این زمان مکروهه بده بخاطر اینکه کابوس به همراه داره همیشه هم میگن حتی اگه خواب بد دیدی بگو خوشیه چون زندگی تو از فکر. و گفته و عمل تو پیش میرع

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
چیکار کنم تعبیرشو بفهمم مطمئنم تعبیر داره

عزیزم من تعبیر خوب و بد این خواب رو نمیدونم 

ولی کلا سعی کن انقد انرژی نفرستی سمت این چیزا

چرا انقد استرس داری

من میدونم دنبال چی هستی الان!!!!!!

ول کن بابا بیخیال

من خواب از این ترسناکتر و با تعبیر وحشتناک دیدم 

محل ندادم فقط دعا کردم به خوبی تعبیر شده 

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی دیده بودی

کسی که دوسش دارم با دوستم ازدواج کرده کسی هم نمدونست بعد دوستم به من گفت حلقه که دستشه حلقه ازدواجمونه 😢

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
کسی که دوسش دارم با دوستم ازدواج کرده کسی هم نمدونست بعد دوستم به من گفت حلقه که دستشه حلقه ازدواجمو ...

اخه اون هم دوسش داره و من میدونم ولی اون نمیدونه چون خوش بهم گفت 

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !