2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی در بارداری اول

308 بازدید | 9 پست

من به خاطر فشار ۱۸ رو ۱۲ هفته ۳۳ زایمان کردم

می خوام بدونم کسی بوده که توی بارداری اولش این مشکل و داشته و بارداری دومش هم فشارش بالا بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی دونم 

آبجی من سر بچه آخرش که دوقلوهم بود سی هفته پره اکلامپسی شد چه قدر سخت گذشت تا این دوتا جوجه بزرگ شدن

البته دوتا دیگه هم قبلش داشت که سر اونا این جوری نشده بود

من شیعم،حیدر آقامه  
اضافه وزن هم داشتن توی بارداری اول ؟

اضافه وزن نه ولی دست و پاش ورم کرده بود دوهفته رشد بچه اش عقب افتاده بود روز اخر فشارش رفت رو ۲۲ و ۴ بار تشنج کرد خدابهمون رحم کرد 

بارداری دوم مدام ازمایش دفع پروتیین ميداد ازنظر تغذیه خیلی رعایت میکرد 

اضافه وزن نه ولی دست و پاش ورم کرده بود دوهفته رشد بچه اش عقب افتاده بود روز اخر فشارش رفت رو ۲۲ و ۴ ...

ممنونم منم فشارم تا ۱۸ رفت ولی از قبلش بستری بودم و مرتب آمپولای ضد تشنج بهم میزدن 

خداروشکر تشنج نکردم

دقیقا رشد بچه منم ۳ هفته عقب تر بود

ممنونم منم فشارم تا ۱۸ رفت ولی از قبلش بستری بودم و مرتب آمپولای ضد تشنج بهم میزدن  خداروشکر ت ...

خواهرم قبل این بارداری ازمایشای انعقاد خون داد که تو کل بارداری دوم امپول زیر پوستی میزد نگران نباشید با مراقبت هیچ اتفاقی نمیفته خواهرمن واقعا سهل انگاری کرد بااینکه کلی علایم داشت ولی دکتر نرفت