2777
2789
عنوان

کیا تا حالا وسیله برقی فیک خریدن واسه جهیزیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 25 پست
چیکار به خانواده شوهر داری آخه؟؟؟ 🥴🥴🥴🥴،  امان از چشم و هم چشمی و حرف مردم  عزیزم جنس ...

نمیدونم جارو برقیمو ببرم پس میگیره ازم یا نه 

کاش پسش بدم   بجاش پارس خزر بردارم 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا به خانواده ی شوهر چه ربطی داره که بخوان بفهمن یا نفهمن 

بعدشم اکثر لوازم برقی خارجی که الان تو بازاره فیکه و اگه اصلش گیر بیاد خیلی گرون میدن .  من خودم با فیک خریدن موافق نیستم چون گارانتی نداره و هزینه ی اضافیه . خودم تقریبا نود و نه درصد لوازم برقیمو ایرانی گرفتم 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اولا به خانواده ی شوهر چه ربطی داره که بخوان بفهمن یا نفهمن  بعدشم اکثر لوازم برقی خارجی که ال ...

جاروبرقی ک خریدم گارانتی داره 

گارانتی یکساله 

جاروبرقی ک خریدم گارانتی داره  گارانتی یکساله

گارانتیش چیه ؟ اگه گارانتی معتبر داره که نمیتونه فیک باشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
گارانتیش چیه ؟ اگه گارانتی معتبر داره که نمیتونه فیک باشه

مگه گارانتی ها فرق داره 

نمیدونم الان جارو برقی پیشم نیست ، ولی فروشنده گفت گارانتی یکساله داره 

ولی دوستام میگن اگه اصل بود ک انقد ارزون نبود ، جاروبرقیم  بوش خریدمش ۲ میلیون و دویست 

۳۰۰۰ وات 

مگه گارانتی ها فرق داره  نمیدونم الان جارو برقی پیشم نیست ، ولی فروشنده گفت گارانتی یکساله دار ...

بله فرق داره ، بعضی از گارانتیا اصلا الکیه ، پشتیبانی نداره همینجوری الکی یه برگه میدن میگن این ضمانتنامشه . 

گارانتیشو پیگیری کن اگه واقعی باشه یعنی جنستم اصله

چجوری پیگیری کنم 

تلفن و آدرس نمایندگیهای بوش رو سرچ کن ببین جزءشون هست یا نه ، مهر و امضای فروشنده هم باید روی گارانتیت باشه . 

یه شماره ایم بود که من الان یادم نمیاد‌. بارکد جنستو میتونی اس ام اس کنی اون شماره بهت میگن که اصل هست یا نه

مگه برا خانواده شوهرم لوازم برقی میخرن ک فیک باشه 😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت