2777
2789
عنوان

بهترین آتلیه کودک کرج

673 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.کسی میتونه آتلیه خیلی خوب توی کرج بهم معرفی کنه تو زمینه عکاسی کودک.پسرم تولد یک سالگیشه میخوام ببرم یه جا که دگورای تولد خیلی شیک داشته باشه

عکس مثبت، عالیه من عکس یک سالگی پسرمو بردم اونجا واقعا کارشون حرف نداره نوزادیشم بردم اونجا قرار ماد ...

بسلامتی انشالله.من تو اینستا نمونه کارهاشو دیدم دکورای انچنانی ای نداشت ولی تعریفشو زیاد شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی انشالله.من تو اینستا نمونه کارهاشو دیدم دکورای انچنانی ای نداشت ولی تعریفشو زیاد شنیدم

سلام عزیزم تاپیک تیرویید دیدم ک گفتین لارداری 38 بوده تیروییدت برا کوچولوت مشکلی پیش نیومد؟؟منم کم کاری دارم خیلی میترسم دارو میخورم

خواهشا جواب بده

برای خواهرم دعا کنید سرطان....