2777
2789
عنوان

دنبال یه تاپیک میگردم

26 بازدید | 18 پست
چند وقت پیش یکی یه تاپیک زده بود راجع به یه حدیث از بحار الانوار.درست یادم نیست اما آخر حدیث در مورد این بود که زنی که بچه دار نمیشه از حصیر خونه کمتره .اگه کسی آدرس اون تاپیک رو داره ممنون میشم واسم بزاره
لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم برفی جان تاپیک رو ندیدم ولی این موضوع توی متن نصیحتی هستش که پیامبر موقع ازدواج به حضرت علی میگه توی اینترنت سرچ کنی پیدا میشه اما اگه حتما تاپیک رو میخوای ندارم متاسفانه
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
http://www.eteghadat.com/forum/topic-t2939.html برای دوستانی که نخوندن این مطلب رو... یه جا میگه بوریا در گوشه خانه به از زن نازاینده است... منظورشون اون قسمته
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
آدم برفی جان راستش با توجه به اینکه اینجا پیامبر داره توصیه هایی در مورد جلوگیری از ناباروری زن رو میگه و بلافاصله این جمله رو استفاده میکنه من فکر نمیکنم منظور زنی باشه که عمدا نخواد بچه دار بشه... و اصلا توی تصورم نمیگنجه در اون زمان زنان همچین قدرت و اختیاری داشتند که نخوان بچه دار بشن ابزار جلوگیری هم که نبوده
در ضمن دیگه صحبت پیامبر, قرآن نیست که بخوایم تفسیر کنیم... یعنی یه مفسر بهتر از ایشون میتونه متوجه منظورش بشه؟ در هر حال بنظرم اون زمان برداشت آدمها اینجوری بوده دیگه مثل خیلی مسایل که میگن اقتضای اون زمان بوده