2777
2789

بچه ها تاپیک قبل داستان کاملشون هست الان دوستم میخواد جدا شه مادر شوهرش گفته بره بچرو میگیرم خودم بزرگ میکنم

بچه چند سالشه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

مگ میتونه؟خودش مادر داره ب اون چه😒

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایت یک ماه نگه میداره. 

مادرشوهر دوست من هم گفته بود بیاد مدرسه دولتی نزدیک خونه خودم، من می برم و میارم و هزار جور حرف. 

حتی یک هفته هم نبرد بچه رو، گفت به من چه، من سنی ازم گذشته و... 

مگ میتونه؟خودش مادر داره ب اون چه😒

ب خدا منم خیلی عثابم خورد شد پسرش با چنتا همزمان ب زنش خیانت میکنه اونوخ عروسش ک قهر کرده. ب عروس گفته شاید زیر سر تو بلنده

الهی که خدا ازاینجورمردها و خونوادهاشون نگذره خدایا اگه بزرگی داری به حق این ماه وروزهای عزیز اه دل من وامثال من و ازاینجور ادمهابگیر اخ که دلم داره میترکه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

خدا ب حق همین ماه عزیز مادرشوهرم ذلیل بشه نتونه ی لیوان اب بگیرع دستش..مادرشوهرم سرخیانتدعواکردیم اون عوضیم میگفت طلاقش بده خودم بچروبزرگ میکنم 

زنگ زدم بعش گفتم توکی هستی بزازندگی من تصمیم میگیری توچیکارای....توبروزندگی خودتو درست کن یکم وضعش ناجوره....گفتم خودشیرینی نکن براپسرت پسرت حتی تره هم برات خورد نمیکنه همیشه میگه پدرم عقل داشت مادرموطلاق میدادحالا تومیایی واسع زندگی من تصمیم میگیریم....شروع کردبه نفرین کردن گفتم بسع گوشم پره ازحرفات....گفتم بع همین ماه عزیز بفهمم توزندگیمدخالت میکنی ابروتومیبرم بسع هرچی دخالت وتوهینه گوشیوقطع کردم دلم خنک شد

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
۵ماه

قانونا هیچ‌بنی بشری نمیتونه اون بچه رو تا هفت سالگی از مادرش بگیره مگر اینکه خود مادر نخوادش . به حرف مادرشوهره نیست که

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ب خدا منم خیلی عثابم خورد شد پسرش با چنتا همزمان ب زنش خیانت میکنه اونوخ عروسش ک قهر کرده. ب عروس گف ...

اینجور مادر شوهرا رو باید بشوری افتاب بدی ی گیرم بالاش بزنی😐هیچ غلطی نمیتونه بکنه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اینجور مادر شوهرا رو باید بشوری افتاب بدی ی گیرم بالاش بزنی😐هیچ غلطی نمیتونه بکنه

تازه بدتر اینکه شوهرش با زنداداشش از دوران حاملگی خودش بوده تا الان ک زنداداشش حاملس شوهر زن داداششم بش گفتن ولی حرف مادرشو قبول نکرده گفته ب زن من انگ نزنید

عزیزم بعد ۷رو میگ 

حالا کو تا هفت سال ... شاید مادربزرگه مرد ... شاید قانون عوض شد ... از الان نمیخواد نگران هفت سال بعد باشه ، الان بچه رو بگیره تا هفت سال دیگه خدا بزرگه