2777
2789
عنوان

کیونت بیچارمون کرده

230 بازدید | 17 پست

سلام توروخدا هرکی تجربشو داره کمک کنه،داداشم چندماهه ازش خبری نیست میگه رفته سرکار دولتی مرخصی نداره ولی دروغ میگه فهمیدیم رفته تو یه خونه تیمی داره با چندنفر زندگی میکنه گولش دادن گفتن درامد دلاری از سایت کیونت درمیاری،گوشی ساده بهش دادن نمیزارن از خونه بیاد بیروت یا باهامون حرف بزنه،چج‌ری نجاتش بدیم؟رفتیم شکایت کنیم گفتن باید ۷۰ میلیون پول وکیل بدید،یکسال بیشترم طول میکشه توروخدا بگید چیکار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم فحش دادی

من کلمه اول رو کلا چیز دیگه خوندم😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ب وکیل چه ربطی داره  اعلام مفقودی کنید برن پیداش کنن از خودت دراوریا

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

زنگ بزنید ۱۱۰ خونه تیمی رو گزارش بدید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش میشد گولش بزنید ک یکی دیگه هم میخواد بیاد داخل اون شرکت ک راهنماییش کنه یه جورایی از اونجا بیاد ...

اره منم همین فکرو کردم ولی هیچکس نیست که بخاد یکم باهامون همکاری کنه،اگه الکی ام بگیم مثلا فلانی میخاد بیاد پیشت کار کنه میگه خودمون باید باهاش تلفنی حرف بزنیم که ما کسیو نداریم این کارو کنه از طرفی وقتی بیاد قطعا یه نفر همراهش هست که فرار نکنه

اره منم همین فکرو کردم ولی هیچکس نیست که بخاد یکم باهامون همکاری کنه،اگه الکی ام بگیم مثلا فلانی میخ ...

یعنی پسرخاله ای  عمویی رفیقی هیشکی نیست 

اخه مگه میشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫