2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 100 پست

بچه ها من گاهی ب نامزدم‌شک میکنم  ولی بعدش بهم ثابت میشد که الکی شک کردم

همش فکر میکردم حس زنا درسته ولی واسه من همش غلط از آب در میاد ضایع میشم😂😐😐😐

استارتر همه حسا و فکرا درست نیستن خودت رو اذیت نکن

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
😐😐😐 من شوهرم عاشق همیم حتی فراترازچیزی که فکرشوکنی به هزاربدبختی بهم رسیدیم حتی با بدبختی هم بچه ...

چه ربطی به رفیق بودن داره؟

آدم اگر رفیق واقعی باشه با همچین حرفایی ته دل زنشو خالی نمیکنه مگ اینکه انقدر رفیق باشی که همچین کاریم اذیتت نکنه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اون حق نداره با این وضعیتت بهت خیانت کنه  تو ک فقط مسئول برطرف کرذن نیازش نیستی ک الان ب ...

انشالله ک بی خود باشه شکم الان ۵ ساله از ازواجمون میگذره و کوچیک ترین چیزی ندیدم تا امروز

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
پس لازم نکرده برای بقیم نسخه بپیچه😒 همه مردارحتی مذهبیاشم خیانت میکنن یعنی چی؟؟ خودش تافته جداباف ...

بروبابا چقدرنفهمی معلوم خودت مشکل داری منم نسخه نپیچیدم سوال پرسیدمنم جواب دادم اگه ببینی خیلی ها جواب منو بهش دادن که مشکوکه  توواقعا مشکل داری چیزی حالیت نیست وقتی توزندگی کسی نیستی چیزی نمی دونی قضاوت نکن می خوای بگی خیلی حالیته 😠😠😠😠امثال توهستن که چرت پرت تحویل میدن خودشون زندگی داغونی دارن برو کم حرفای مزخرف بزن. 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
انشالله ک بی خود باشه شکم الان ۵ ساله از ازواجمون میگذره و کوچیک ترین چیزی ندیدم تا امروز

منم باردار بدم ولی تا روز اخر با شوهرم رابطه داشتم خیلی اصولی و ملایمت چیزی نمیشه

[QUOTE=137071472]اولا شوهر شما نبايد براي همه نسخه بپيچه،دوما بله مذهبي ترين ها چون كلاه شرعي به نام صيغه دارن به خود ...[/QUOTE

عزیزم اخه هیچ وقت صبح بالا سرم نیومده ک ب زور بیدارم کنه و هی تاکید کنه بری حتما بعدشم برو خونه مامانت بمون بازم خدا میدونه

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

ایشالله عزیزم💜💜💜

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
بروبابا چقدرنفهمی معلوم خودت مشکل داری منم نسخه نپیچیدم سوال پرسیدمنم جواب دادم اگه ببینی خیلی ها جو ...

😂😂😂😂😂

خداییی چرت ترررازتوافکارت ندیدم اینجاااا....

بنده خدااااببین چقدسرت بااین حرفاکلاگزاشته چقدلاپبشونی کرده که بااین حرعاااخرت کررده😂😂

خوش باشی ریپلی نکن ...توخوبی شوهرت😏😏😏

شتتتتت😏👐

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
[QUOTE=137071472]اولا شوهر شما نبايد براي همه نسخه بپيچه،دوما بله مذهبي ترين ها چون كلاه شرعي به نام ...

🤣واع خوب حق داره 

همه روزای اخر میرن خونه مادرشون حالا تو اگه نگرانی به مامانت بگو اون بیاد

انقدرم استرس نداشته باش🤗 

[QUOTE=137071472]اولا شوهر شما نبايد براي همه نسخه بپيچه،دوما بله مذهبي ترين ها چون كلاه شرعي به نام ...

رفتارش شك برانگيزه منم بودم سوال برام پيش ميومد،و دقيقا تلاش ميكردم علت رفتارشو متوجه بشم ولي خدايي رفتار شوهرت به خائن ها نميخوره،ولي خب خودت بهتر ميشناسيش

چه ربطی به رفیق بودن داره؟ آدم اگر رفیق واقعی باشه با همچین حرفایی ته دل زنشو خالی نمیکنه مگ اینکه ...

نه کی گفته من ته دلم خالی شده 😁منواون عاشق همیم عزیزم 8ساله زندگی عاشقانه داریم هیچ کدومون ته دلمون خالی نیست هوادارهمیم👌

ن بعد زایمان ک حتما خونه خودمم چشم عزیزم بیشتر حواسمو جمع میکنم

بعضی خانم ها آخه تا یک ماه میمونن خونه مامانشون... 

ببین وضع جامعه خیلی خرابه حتی مردی که خودش اهل این چیز ها نیست ممکنه تحریک ش بکنه کسی حالا یا رفقای خودش یا ....

اره گلم فکر کنم ۲۰روز بعدس😊 منی که ۵سال بدون جلو گیری باردار نمیشوم حتی پریودم نمیشوم

درخواست دوستی میدم بیا با من صحبت کن خواهش

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
😂😂😂😂😂 خداییی چرت ترررازتوافکارت ندیدم اینجاااا.... بنده خدااااببین چقدسرت بااین حرفاکلاگزاشته ...

مزخرف 😠بیشعوریت ازنوشته هات معلومه😌

بعضی خانم ها آخه تا یک ماه میمونن خونه مامانشون...  ببین وضع جامعه خیلی خرابه حتی مردی که خودش ...

دقیقا رفیق بد چند تا داره نگران همونام