2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 100 پست

عزیزم بد به دلت راه نده انقدر فکرهای منفی نکن

محبت کلامی و رفتاریت بیشتر کن که ابه امید خدا این مدتم بگذره 

هرچی زیاد بهش فکر کنی سرت میاد

حواست به زندگیت باشه ولی شک بی مورد نکن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
توروخدا اینجوری نگین. ته دلم خالی میشه

همه مردها هم مثل هم نیستن مرد داریم تا مرد

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الکی بهش تهمت نزن شاید واقعا تو فکرت بوده و کار داشته شمام که نمیتونی رابطه داشته باشی حداقل ...

جالبیش اینه ک خودش خیلی سرد شده و رابطه نمیخواد

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
نمی دونم ولی شوهرم چون مرده ومردها همومیشناسن بعدبرای من تعریف می کرد اره فلانی این کارو کرده بعمانی ...

هیچوقت به شوهرت اجازه نده درمورد این چیزا تعریف کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
یکم مشکوکه😐اخه باردارم هستی شوهرم میگفت مذهبی ترین مردهاهم تودوران بارداری خانمشون به همسراشون خ ی ...

چقدافکارشوهرت خرابه😒😒

کافرهمه روبه کیش خودپندارد😏😏😏

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
من ک هیکلم ترکیده کلی ترک و اضافه وزن رابطم ک نداریم دیگه هیچی😑

ما هم ندتریم رابطه یعنی شاید دوهفته یه بار اونم نه دخول

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
وا کی گفته؟ شوهر من اصلا این کارو نکرده

عزیزم نمیگم همه ی همه که شوهرمنم نکرده ولی بعضی هاشون این جورین😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
خونه مامانم دوره نسبت ب خونه خودم اصلا صبحم شک نکردم تا اینکه امروز یهویی اومد خونه

حواست به زندگیت باشه... ولی خیلی به خودت استرس وارد نکن. 

بعد زایمانم برگرد خونه خودت... نری اینور اونور  خب ؟

جالبیش اینه ک خودش خیلی سرد شده و رابطه نمیخواد

الکی بدبین نباش...هیچی نیس...بخاطربارداریته حساس شدی...

حتمامرعات میکنه..یچزم بگم اینجاکمتربیاتاپیک های خیانت بخون واقعاااروت تاثیرمیزاره

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خانمی امضات برام جالب بود. از فکرش اومدی بیرون حامله شدی؟

اره گلم فکر کنم ۲۰روز بعدس😊

منی که ۵سال بدون جلو گیری باردار نمیشوم حتی پریودم نمیشوم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
تاحالا چیزی تدیدم ازش ولی چون سر این بارداریم رابطه نداریم نهایت دو ماه ی بار خیلی شک میکنم😔

خب چرا نداری عزیزم

اگه برات ضرر دار رابطه که حتما نباید کامل باشه

مثل عقد نیازش بر طرف کن

کلی راه هس

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

چقدافکارشوهرت خرابه😒😒 کافرهمه روبه کیش خودپندارد😏😏😏

😐😐😐

من شوهرم عاشق همیم حتی فراترازچیزی که فکرشوکنی به هزاربدبختی بهم رسیدیم حتی با بدبختی هم بچه دارشدیم رابطه منوهمسرم مثل بقیه زنوشوهرانیست ما اول رفیق جون جونیم همه چیزوبهم میگیم بعدزنوشوهریم خیلی باهم راحتیم ربطی ب افکارنداره تعریف کنه چیمیشه مگه شما معلومه باشوهراتون رفیق نیستین. 

یکم مشکوکه😐اخه باردارم هستی شوهرم میگفت مذهبی ترین مردهاهم تودوران بارداری خانمشون به همسراشون خ ی ...

به مذهب ربطی نداره به انسانیت ربط داره😒

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙