2777
2789

بینیم گوشتی میخام عمل کنم دکتر خوب تو یزد فقط برای بینی گوشتی معرفی می‌کنین عتیقه چی رو رفتم گفت بینیت گوشتیه عمل نمیکنم و جلیل منش هم برای بینی استخونی خوبه فقط 😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ماه تنها 

گفت عمل نمیکنم بینیت گوشتیه 

اول بهم گفت برو عکس بگیر آزمایش انجام بده بیار 

براش بردم بعدش نوبت عمل هم گفت برو بگیر 

یهو گفت ن  عمل نمیکنم شما بینی‌تون گوشتیه 😂😅

دکتر محمدحسین برادرانفر کارش عالیه تو یزد. من بینیمو پیش ایشون عمل کردم کارش خیلی خوبه. این آدرس سای ...

من رفتم پیش دکتر برادران فر گفت بینیت گوشتیه خوب درنمیاد و تنها 20 درصد قلمی درمیاد 

من رفتم پیش دکتر برادران فر گفت بینیت گوشتیه خوب درنمیاد و تنها 20 درصد قلمی درمیاد 

دقیقا به منم همینو گفت.من تو چشماش رفتم گفت عملت نمیکنم.تو توقعت بالاست.راضی نمیشی.رفتم پیش عتیقه چی.الان دوماهه عمل کردم.بدون ها و نه وقت داد.هنوز ورم داره نمیتونم قضاوت کنم.ولی از اولش بهتر شده.کسی هست پیش عتیقه چی عمل کرده باشه?