2777
2789
عنوان

جراحی بینی گوشتی تو یزد کسی انجام داده و کدوم دکتر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 11844 بازدید | 20 پست
دقیقا به منم همینو گفت.من تو چشماش رفتم گفت عملت نمیکنم.تو توقعت بالاست.راضی نمیشی.رفتم پیش عتیقه چی ...

عزیزم شما با دکتر عتیقه چی عمل کردید؟

هزینه عملتون چند شد؟ راضی هستی؟ 

من راه دورم نمیتونم مطب برم نمونه کار ببینم ممنون میشم راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر محمدحسین برادرانفر کارش عالیه تو یزد. من بینیمو پیش ایشون عمل کردم کارش خیلی خوبه. این آدرس سای ...

سلام خوبین؟ من خودم میخوام عمل بینی انجام بدم...بینیم استخونیه...میتونم عکس بینیتونو ببینم ؟

دقیقا به منم همینو گفت.من تو چشماش رفتم گفت عملت نمیکنم.تو توقعت بالاست.راضی نمیشی.رفتم پیش عتیقه چی ...

سلام شما بینیتون گوشتی بود؟ از کار عتیقه چی راضی هستید راسته میگن عتیقه چی گوشتی ها رو برای عمل قبول نمی کنه ؟طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کردین؟ از لحاظ تنفس و فرم بینی راضی هستین؟ 

سلام شما بینیتون گوشتی بود؟ از کار عتیقه چی راضی هستید راسته میگن عتیقه چی گوشتی ها رو برای عمل قبول ...

سلام عزیزم.پنج ساله عمل کردم.اونطوری که میخواستم نشد ولی راضی کنندست.بینیم خیلی عوض شده چهرمم عوض شده.عتیقه چی زیاد برات تراش نمیده یه بینی طبیعی درمیاره ولی محکم.