بینیم گوشتی میخام عمل کنم دکتر خوب تو یزد فقط برای بینی گوشتی معرفی میکنین عتیقه چی رو رفتم گفت بینیت گوشتیه عمل نمیکنم و جلیل منش هم برای بینی استخونی خوبه فقط 😅😅😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا به منم همینو گفت.من تو چشماش رفتم گفت عملت نمیکنم.تو توقعت بالاست.راضی نمیشی.رفتم پیش عتیقه چی ...
سلام شما بینیتون گوشتی بود؟ از کار عتیقه چی راضی هستید راسته میگن عتیقه چی گوشتی ها رو برای عمل قبول نمی کنه ؟طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کردین؟ از لحاظ تنفس و فرم بینی راضی هستین؟
سلام شما بینیتون گوشتی بود؟ از کار عتیقه چی راضی هستید راسته میگن عتیقه چی گوشتی ها رو برای عمل قبول ...
سلام عزیزم.پنج ساله عمل کردم.اونطوری که میخواستم نشد ولی راضی کنندست.بینیم خیلی عوض شده چهرمم عوض شده.عتیقه چی زیاد برات تراش نمیده یه بینی طبیعی درمیاره ولی محکم.