2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده های ما ذره ای دلشون واسه ما نمیسوزه فقط آزارمون میدن نمیگن اینا ادمهای ساده ای هستن ناراحتشو ...

آخی عزیز دلم.خیلی ناراحت شدم برات.  

خدا انشالله یه بچه بهت بده اون موقع تو تمام عشقتو نثار بچت کن نذار اونم همچین حسسی داشته باشه.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
منم همینطور.گوشی و خواب خیلی منو از دخترم دور کرده.    

دقیقا برای منم همینطوره گوشی دیوانم کرده 

باهام حرف میزنه میگم باشه باشه ولی نمیشنوم 

کارتون میبینه صبح تاشب بهم میگه بازی کنیم میگم بروکارتون ببین حالا

این متن انگار داشت کارای منو بهم گوشزد میکرد😢

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

یه وقت اذیت میکنه دعواش میکنه! اولش غصه میخوره بعدش  میاد میگه حالا این دفعه دیگه به حرفت گوش م ...

دل بچه ها خیلی کوچیکه مثل آب زلاله .دلشون طاقت نمیاره قهر بمونن قهربودن رو بلد نیستن.از نظر بچه ها پدرو مادر خدای بچه ها هستن.

آخی عزیز دلم.خیلی ناراحت شدم برات.     خدا انشالله یه بچه بهت بده اون موقع تو تمام ...

متاسفانه گاهی بعضیا انقد اذیت میشن که دیگه ناخواسته با بچه شون هم همون رفتاری رو میکنن که پدر و مادر باهاشون کردن! خب تاحدی هم میشه حق داد بهشون... روان شخص آسیب میبینه

یه وقت اذیت میکنه دعواش میکنه! اولش غصه میخوره بعدش  میاد میگه حالا این دفعه دیگه به حرفت گوش م ...

ای جون دلم 

بمیرم برای بچه ها 

چقدر ما بدیم آخه 😢

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

بیاییم بیشتر هوای بچه هامونو داشته باشیم.اونم تو این شرایط کرونا که بیرون نمیرن قبلا باز میبردیمشون پارک و خرید و پیاده رویی دلشون باز میشد اما حالا که مدام خونه هستن از تلویزیون دیدن زود خسته میشن از عروسک ها و اسباب بازیاشون زود خسته میشن.فقط از حرف زدن و بازی کردن با ما خسته نمیشن تنها راه افسرده نشدنشون همینه به نظرم که بیشتر باهاشون وقت بگذرونیم بیشتر باهاشون حرف بزنیم بذاریم تو کارای خونه کمکمون کنن که هم کار ما راه بیوفته و هم اونا حوصلشون سر نره.

دل بچه ها خیلی کوچیکه مثل آب زلاله .دلشون طاقت نمیاره قهر بمونن قهربودن رو بلد نیستن.از نظر بچ ...

یبار یه روانشناس میگفت چون مادر غذای بچه رو میده بچه یه تصور روزی رسانی و خدایی داره نسبت به مادر..... برای همین هرطور با بچه رفتار کنی دیدگاه آینده بچه رو نسبت به خدا داری شکل میدی! البته نمیدونم چقد درسته این حرف! ولی به هرحال من مادر بدی ام😑😩

یبار یه روانشناس میگفت چون مادر غذای بچه رو میده بچه یه تصور روزی رسانی و خدایی داره نسبت به مادر... ...

دقیقا حرفت درسته عزیزم.منم تو مطلب قبل گفتم  که بچه ها پدرو مادرشون رو خدا میدونن.

حضرت محمد ص میفرماید وقتی به بچه ات قول میدی زیرش نزن حتما به قولت عمل کن چون اون بچه تو رو خدای خودش میدونه و انتظار داره به قولت عمل کنی.