2777
2789

خونه ما تو یه منطقه تجاریه واقعا اذیت میشم حین رفت امدعملا پرده حیا برداشته شده و با چشم هاشون ادم رو میخورن انگار ناموس ندارن قبلنا یادمه یه خانم اقا چشم تو چشم نمیشدن چقدر خوبن اقایون چشم پاک واقعا افرین بهشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به مردای هیز لعنت به زن و دخترای ولنگار

اون که حجاب کم شده درست اما بارها متوجه نگاه مردان به زنان با حجاب معمولی همشدم انگار افسار گسیخته شدن خیابون رو با جنگل اشتباه گرفتن قبلا اینطور نبود 

اتفاقا من جدیدا نمیبینم تین قضیه رو

قبلا بدتر بود

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دیروز بانک بودم طرف چطور بهم نگاه میکرد داشتم کارامو میکردم دیدم داره قشنگ نگام میکنه جش تو چش که شدم باهاش نگاش رفت سمت دیگه 

یک ذره نمیزارن راحت باشیم 

حجابم هم کامل 

" بعضی مردا" واقعا حیوونن

با یه پوشش و آرایش خیلی معمولی هم میخوان ادمو بخورن با نگاهشون آشغالا

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اون که حجاب کم شده درست اما بارها متوجه نگاه مردان به زنان با حجاب معمولی همشدم انگار افسار گسیخته ش ...

تو کشور های عربی من به چشم دیدم با شلوارک هم بری هیچکس کوچک ترین نگاه بهت نمی کنه که معذب بشی.

بحث بحث فرهنگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️