2777
2789
عنوان

وقتی برید مهمونی و بچه هاتون مقایسه بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 188 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه چشم اینا میکشه به پدر و مادر و اجداد اونا این اولیش  دوما تغذیه در بارداری نمیشه مث ...

چشم اینا که وراثتی ولی میشه با خوراکی قبل بارداری رنگ پوست نوزاد پر پشتی کم پشتی مو و خیلی چیزای دیگه رو با راه های طبیعی حل کرد

💙
بد میدونن بدتر میشه یه دفعه گفتم مسخرم کردن

برن گمشن من پیش خانواده شوهرم همش میگم فدات بشم سلنا قربونت برم عشق مامان خوشگل مامان میگم براش اسفند دود کنید آخه عادت داره تو خونه براش دود میکنم اونا هم سریع اسفند دود میکنن چی میشه مگه چشم میزنن بچرو 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چشم اینا که وراثتی ولی میشه با خوراکی قبل بارداری رنگ پوست نوزاد پر پشتی کم پشتی مو و خیلی چیزای دیگ ...

من نمیخام بچه دومم انقد پر مو بشه چیکار کنم ؟؟سر اینم اصلا گردو و فندق نخوردم سبزی نخوردم!

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
خوب اسی قبول نمیکنه میگه از همشون سرتره 

از همشون چیه از دوتا جاری هام

مگه دروغ دارم بگم حرفیه که تا وارد خانوادشون شدم همه میزدن همه میگفتن

گفت ارثیه ژنتیکه

گفتم بابا خودم خوشگلم 

ح

یه چیز مثبت به نظرم رسید، به این فکر کن که،.عوضش بچت چشم نمیخوره، اگه خوشکل و سر زبون داربود، خدای نکرده چشم می‌خورد 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
نمیتونم حرفتو درک کنم

منم همینطور  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
همه میگن ،چشاش ریزه

هرکی گفته حسوده و غلط کرده براش اسفند دود کنید خیلی خوشگله بچه تا بزرگ بشه هزار تاقیافه عوض میکنه خدا حفظش کنه

من نمیخام بچه دومم انقد پر مو بشه چیکار کنم ؟؟سر اینم اصلا گردو و فندق نخوردم سبزی نخوردم!

نمیدونم والا من زنداداشم چون ما همه و خودش کم پشته موهام شنبلیله زیاد خورد و ماشالا دخترش خیلی پرپشته جوری که تو بیمارستان میگفتن وای این نوزاد چقدر سرش مو داره

💙

[QUOTE=] این دختر خواهرمه [/QUOTE]

واقعا قیافه طفل معصوم مشکلی نداره 

فقط مدل موهاش اصلا بهش نمیاد،لباسش قشنگ نیس 

ببین قبل از قیافه مدل مو و نوع لباس مهمه،کلی میاره رو ظاهر بچه 

وقتی پیشونیش بلنده نباید اینجوری ببندین موهاشو همین دخترو بجای اینکه موهاشو سفت بکشین به پشت، براش خرگوشی ببندین، بجا بلیز دکمه ای یه تیشرت خوشگل یا پیرهن عروسکی تنش کنید ...

چیزی که به بچه میاد امتحان کنید 

هرگز شما اینکارو با بچه اتون نکنین

ب درک ک چی میگن. اینا عقل ندارن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شما هم یکم اطلاعات عمومیتو ببری بالا بد نیس چهارتا کتاب بخون

من کتاب زیاد میخونم و میدونم قیافه بچه به خانوادش میره نه سیب و پرتقال😊