2777
2789
عنوان

وقتی برید مهمونی و بچه هاتون مقایسه بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 188 پست
از همشون چیه از دوتا جاری هام مگه دروغ دارم بگم حرفیه که تا وارد خانوادشون شدم همه میزدن همه میگفتن ...

خوب تو خوشکلی جانم قرار نیست که بچه ات شبیه تو بشه میبره به باباش بلاخره بچه اتون از آسمون که نیوفتاده توی ژن‌ش بوده این شکلی شده بعدم شکر خدا کن سالمه 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

پسرمنم ژاپنیه ولی هیشکی جرات نداره چیزی بگه تازه خیلیم دوسش دارن به بچت ارزش بده توجمع عقب نشینی نکن قبول نکن که اوناخوشگلن این زشت ازت تعجب میکنم یه  مادر این دغدغه روداره به خودت تلقین نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم از خدا گرفته که چرا چرا حتی عادی ندادی چرا کوچک دهدی

برو بابت ناشکریت از خدا معذرت خواهی کن یه کم خجالتم بکش همین داداش من دور از جون بچت یه چشمایی داره درشت و مشکی و قشنگ ولی یکی از چشماش نابینا

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

مگه چشم ژاپنی زشته؟؟خیلیم قشنگه من که همیشه دوست داشتم چشام این مدلی باشه....هر کیم میگه زشته بیشعوره

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید
نمیدونم والا من زنداداشم چون ما همه و خودش کم پشته موهام شنبلیله زیاد خورد و ماشالا دخترش خیلی پرپشت ...

دخترمنم 😄البته من نمیخاستم اما خب ژن همه جا قالبه من خودمو باباشم پرپشته موهامون 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

واااای منم بچه هام خیلی  مقایسه میشن چون هم سن و سالن با بچه های خواهر شوهر و جاری هام   ادم نمیدونه چجوری جوابشون و بده که نه دعو ا بشه  نه اونا دوباره تکرار کنن.

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
باورت میشه بچه ی جاریم چشمای آبی داره؟ هیچکدوم ابی نداریم خودم خیلی دوسش دارم اینا قدرت خداس

نمک.دریا نخورده جاریت خ ده لبه دریا؟؟؟من اینو شنیدم ک اثر داره اما میدونی یکیی مث شوهرمن دایم میگف خداکنه چشا بچمون رنگی نشه ک من متنفرم😐

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

این که میگن اونا مثل عروسکن دقیقا کجاش مقایسه هست؟من هنوز کامنتای دوستان و احیانا کامنت های دیگر شما رو نخوندم ولی تو این کامنتتون من مقایسه ندیدم بلکه دوز بالای حسادت دیدم

باورت میشه بچه ی جاریم چشمای آبی داره؟ هیچکدوم ابی نداریم خودم خیلی دوسش دارم اینا قدرت خداس

پیش همه صدبار بگو قربون چشات بشم فدات بشم ازش تعریف کن بااینکه به دختر من میگن خیلی نازه اما من پیش بقیه حتی تو خونه هم روزی صدبار قربونش میرم اینجور که ناراحتی بچه بفهمه افسردگی میگیره ها

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم من از اون دوتا جاریم خیلی سر هستم مخصوصا تو چشمو ابرو فکر کن

من درکت میکنم چشم بچه منم ژاپنیه اما درد من چیز دیگست،من قدم خیلی بلنده و اونا کوتاه حالا پسر من بر عکس مال اونا قد بلند و درشت خیلی دلم میسوزه

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟