2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 94 پست
خیالم راحت شد مرسی. واقعا اعتماد به نفسم کم شده به خاطر این مسئله. 

وای منم خیلی کم اعتماد به نفسم همیشه مجبورم جوری بخندم دهنم بسته بمونه دکترا به منم گفتن با جراحی نتیجه خیلی بهتزی میگیری ولی خیلی میترسم و جراحی نمیخوام 

من الان یه سالو نیمه ارتو دارم     بخاطر کرونا سه ماهه ک نرفتم پیش دکترم

وووی چه سخت 😳😳

مگه مطبا باز نشدن اخه ارتو دنسی هم یه جوریه باید زود به زود معاینه بشه😥

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم حتما خوب میشی شک نکن من هم ارتودنسی کرده بودم واقعا عالی شد  و دوستم هم کرده واقعا د ...

مرسی عزیزم🌸 من امسال میخواستم برم برای ارتودنسی اما الان با این شرایط کرونا نمیشه فعلا از طرفی هم ۲۰ سالمه همش میترسیدم نکنه دیر شده باشه. 

چرا نخندی منم مثه تو فک میکردم عکسای اول ارتودنسیم فقط لبخند مسخره زدم ولی بعدش عادی شد برام بعد درد ...

ارزششو داره اخه من دندونام ی مشکلی داره بخاتر اون میگم من دوتا از دندونام مادرزاد ریشه ندارم باید بکشمشون ارتودنسی کنم بعدشم ایمپلنت بنظرتون جای دندونی ک نیس وخدی ارتودنسی بیاد روش خیلی جای خالیش مشخصه؟

پس اینتور ک شما میگین دردش همیشگی نیس

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....
وقتی تازه میذاره تو دهن خب عادت نداریم دیگه منکه تا دوهفته غذاهای ابکی میخوردم خیلی سخت بود ولی واقع ...

هخخخ اره برا شما خوب بوده ولی من خودم لاغرم 

الان دندوناتون قشنگ شدن😻؟

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....
مرسی عزیزم🌸 من امسال میخواستم برم برای ارتودنسی اما الان با این شرایط کرونا نمیشه فعلا از طرفی هم ۲ ...

نه دیر نیست منم 20 رفتم اونجا حتی مرد 40 هم اومده بود ارتو داشت

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
مرسی عزیزم🌸 من امسال میخواستم برم برای ارتودنسی اما الان با این شرایط کرونا نمیشه فعلا از طرفی هم ۲ ...

عزیزم اصلا ناامید نشو حتما دنبالش بیوفت تا کاملاً درست شی که بعدا مشکلی واسه سلامتیت نیاد ولی اگه تو سن کمتر میرفتی خوب بود چون فکت نرم بود و میتونست دکترت درستش کنه به راحتی و در تایم کمتر ولی الان هم دیر نیست حتما برو سختی هایی داره ولی ارزش داره