سلام دوستان. ارتودنسی باعث زیبا شدن چهره هم میشه؟ من فک پایینم یکم عقبه. کلا وقتی حرف میزنم یا لبخند میزنم فکم کج میشه. این مشکلا با ارتودنسی حل میشه؟ از جراحی فک وحشت داررررررم😭 کسی رو دیدید که بعد از ارتودنسی خوشگل تر شده باشه؟ یا مشکل عقب بودن فک پائینش حل شده باشه؟
خیالم راحت شد مرسی. واقعا اعتماد به نفسم کم شده به خاطر این مسئله.
وای منم خیلی کم اعتماد به نفسم همیشه مجبورم جوری بخندم دهنم بسته بمونه دکترا به منم گفتن با جراحی نتیجه خیلی بهتزی میگیری ولی خیلی میترسم و جراحی نمیخوام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم🌸 من امسال میخواستم برم برای ارتودنسی اما الان با این شرایط کرونا نمیشه فعلا از طرفی هم ۲ ...
عزیزم اصلا ناامید نشو حتما دنبالش بیوفت تا کاملاً درست شی که بعدا مشکلی واسه سلامتیت نیاد ولی اگه تو سن کمتر میرفتی خوب بود چون فکت نرم بود و میتونست دکترت درستش کنه به راحتی و در تایم کمتر ولی الان هم دیر نیست حتما برو سختی هایی داره ولی ارزش داره