2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشد اردتودنسی کنم دکترا گفتن باید اول فک پایینتو عمل کنی من شنیدم عمل فک خیلی سخته

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

خب برو مشاوره، اسکلت فک رو که صاف نمیکنه، اما ممکنه کجی بخاطر اسکلتت نباشه و بخاطر دندونات باشه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

اره خیالت راحت ولی خب اگه مشکل فک داری طولاتی تر میشه برا خواهرم ۲ سال و نیم گفته باید بمونه هم دندونات صاف میشه هم فکت درد هم نداره فقط هر ماه باید بری مطبش تا دوروز بعدش درد میگیره بعدش اوکیه 

واعی منم دندونام ارتودنسی میخاد ولی همه میگن نمیتونی هیچی بخوری منم لاغرم میگم لاغر میشم بدتر چیزی نخورم یکیم خوشم نمیاد اثن فکنم تا یکسال نخندم😕

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

بله عزیزم حتما خوب میشی شک نکن من هم ارتودنسی کرده بودم واقعا عالی شد 

و دوستم هم کرده واقعا درست شده هم فک بالاش جلو هم فک پاینش عقب واقعاً افتضاح بود ولی الان عالی شده 

ان شاالله واسه تو هم خوب شه ❤

نه ربطی نداره . عمم فوق تخصصه . سن بالا هم ارتودنسی کرده خوب شدن

میشه ی سوال بپرسم اگ میدونسین جوابمو بدین

اینکع واس ایمپلنت درسه ک باید بزاری بیسو چن سالت بشه چون مثن فک ادم هنو رشد داروو همچین چیزاعی؟

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....
واعی منم دندونام ارتودنسی میخاد ولی همه میگن نمیتونی هیچی بخوری منم لاغرم میگم لاغر میشم بدتر چیزی ن ...

چرا نخندی منم مثه تو فک میکردم عکسای اول ارتودنسیم فقط لبخند مسخره زدم ولی بعدش عادی شد برام بعد درد نداره فقط هر ماه که میری سفتش میکنه تا دو روز نهایتا درد میگیره بعد اون خوب میشه من دفعه اولی که گذاشت خیلی درد داشت که اونم مفنامیک خوردم خوب شد 

واعی منم دندونام ارتودنسی میخاد ولی همه میگن نمیتونی هیچی بخوری منم لاغرم میگم لاغر میشم بدتر چیزی ن ...

وقتی تازه میذاره تو دهن خب عادت نداریم دیگه منکه تا دوهفته غذاهای ابکی میخوردم خیلی سخت بود ولی واقعا می ارزید😍 اره منم که ارتو کردم لاغر شدم اشتهام کم شد هنوز که هنوزه چاق نشدم😂😂البته به نفعم شد چون من تپل بودم 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏