سلام دوستان. ارتودنسی باعث زیبا شدن چهره هم میشه؟ من فک پایینم یکم عقبه. کلا وقتی حرف میزنم یا لبخند میزنم فکم کج میشه. این مشکلا با ارتودنسی حل میشه؟ از جراحی فک وحشت داررررررم😭 کسی رو دیدید که بعد از ارتودنسی خوشگل تر شده باشه؟ یا مشکل عقب بودن فک پائینش حل شده باشه؟
خب برو مشاوره، اسکلت فک رو که صاف نمیکنه، اما ممکنه کجی بخاطر اسکلتت نباشه و بخاطر دندونات باشه
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
اره خیالت راحت ولی خب اگه مشکل فک داری طولاتی تر میشه برا خواهرم ۲ سال و نیم گفته باید بمونه هم دندونات صاف میشه هم فکت درد هم نداره فقط هر ماه باید بری مطبش تا دوروز بعدش درد میگیره بعدش اوکیه
واعی منم دندونام ارتودنسی میخاد ولی همه میگن نمیتونی هیچی بخوری منم لاغرم میگم لاغر میشم بدتر چیزی ن ...
چرا نخندی منم مثه تو فک میکردم عکسای اول ارتودنسیم فقط لبخند مسخره زدم ولی بعدش عادی شد برام بعد درد نداره فقط هر ماه که میری سفتش میکنه تا دو روز نهایتا درد میگیره بعد اون خوب میشه من دفعه اولی که گذاشت خیلی درد داشت که اونم مفنامیک خوردم خوب شد
واعی منم دندونام ارتودنسی میخاد ولی همه میگن نمیتونی هیچی بخوری منم لاغرم میگم لاغر میشم بدتر چیزی ن ...
وقتی تازه میذاره تو دهن خب عادت نداریم دیگه منکه تا دوهفته غذاهای ابکی میخوردم خیلی سخت بود ولی واقعا می ارزید😍 اره منم که ارتو کردم لاغر شدم اشتهام کم شد هنوز که هنوزه چاق نشدم😂😂البته به نفعم شد چون من تپل بودم